IZBJEGNITE NEUGODNOSTI: / Facebook će vam pomoći da nastavite život nakon prekida

Image
Foto: impacto.mx

Više nećete morati brisati i blokirati bivše partnere s Facebooka jer je uprava te društvene mreže odlučila pomoći vam izbjeći neugodnosti.

20.11.2015.
12:42
impacto.mx
Play logo

Facebook je u četvrtak najavio uvođenje novih značajki kojima će pomoći svojim korisnicima da izbjegnu bivše partnere nakon prekida.

"Počevši od danas, testiramo opcije kojima ćemo omogućiti korisnicima da sami odluče kakva će biti njihova interakcija s bivšim partnerima nakon prekida", objavio je Kelly Winters, proizvodni upravitelj te društvene mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada korisnik promijeni svoj status veze iz 'u vezi' u 'slobodan', Facebook će mu ponuditi brojne nove značajke, primjerice da ne mogu vidjeti objave bivšeg partnera bez da ih moraju obrisati s liste prijatelja ili blokirati i da im neće ponuditi tu osobu kada tagiraju ljude.

Brinu o svojim korisnicima

Bit će moguće i limitirati fotografije, videa i statuse koje će vaš bivši partner moći vidjeti.

Play logo

Ako vas zabrinjavaju objave iz prošlosti, možete odahnuti. Facebook će omogućiti korisnicima da promijene postavke o tome tko može vidjeti njihove objave s bivšim partnerima i odznačiti se s tih objava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove promjene testirane su u SAD-u na mobilnim telefonima, a promjene će biti napravljene u skladu s potrebama korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo