Istine o ženama, iz muške perspektive

Ono što slijedi su najčešći mitovi u koje muškarci vjeruju kad su žene u pitanju. I, naravno, generalizirani su, kao što se, uostalom, svatko do nas prepusti generaliziranju barem jednom na dan

20.2.2012.
14:42

Prenošenja najčešćih mitova o ženama prihvatio se suradnik portala GALTime i osnivač stranice StraightMaleFriend.com Marcus Osborne. I evo što izdvaja kao pet najvećih istina o ženama, iz muške perspektive.

1. Najbolji afrodizijak je debela lisnica

Zašto je neugledan ili ružan muškarac poželjan ženama? Ima puno love. Novac tu čini ravnotežu. A žena koja kaže da to nije istina – laže, tvrdi Marcus. Za primjer uzima Seala, koji se upravo razvodi od predivne Heidi Klum, a i prije nje je bio okružen ljepoticama.

On baš i nije oličenje ljepote. Pa, kako mu uspijeva? Ima jedan od najvećih upada – bok, ja sam Seal, pop-zvijezda. Nitko ne kaže da on nije super tip. Ali, činjenica je da će Heidi Klum prije završiti sa Sealom pop-zvijezdom, nego Sealom prodavačem na kiosku.

2. Ljubomora je poželjna

Iako je u to odbijao vjerovati, uvjerio se da se žene jako uznemire kada njihov muškarac ne pokazuje niti malu dozu ljubomoru. Premda ljubomoru smatra jednim od besmislenijih osjećaja, Marcus zaključuje da žene potajno uživaju kada njihov muškarac osjeća ljubomoru dok ih gledaju drugi muškarci.

3. Kada žena otkrije broj ljubavnika, pomnožite ga s dva

Dok muškarci pokušavaju napumpati broj seksualnih partnerica, žene ga obično žele smanjiti. Obično to opravdavaju raznim razlozima, poput toga koliko su godina imale, koliko je ozbiljna veza bila, koliko je odnos trajao i što će ljudi pomisliti ako saznaju pravi broj. Dobro je pravilo, uzmite njezin broj i pomnožite ga s dva, preporučuje Marcus.

4. Zločesti dečki su prvi izbor

Naravno, žene kažu da vole dobre dečke. Ali, žene ne žele dobre dečke. Muškarac koji se najviše trudio biti loš prema ženama, stalno je bio okružen ljepoticama. Zločesti dečki privlače sve vrste žena – dobrice, ne tako dobre, stidljive, glasne... A čak i kada skuže kakav je, one ostanu uz njega kako bi ga promijenile. Ima li tu dobar dečko ikakve šanse? Ima. Marcus objašnjava da nakon što se okušaju sa zločestim dečkima, sve se u konačnici smire s dobrima. A postoji još jedan način da dobar dečko bude prvi, a nalazi se pod razlogom broj jedan.

5. I žene varaju, samo su bolje u tome

Žene su vještije u planiranju i skrivanju prevara, što opet ima veze s tim da većina muškaraca ne kuži te stvari jer nemaju intuitivne detektore poput žena. Većina muškaraca naprosto ne vjeruje da bi njihova partnerica to mogla učiniti, tako da ih većina i hoda s povezom oko očiju. Spojite to uvjerenje s općim uvjerenjem da žene ne varaju poput muškaraca i imat ćete recept za uspješnu aferu, kaže Marcus.

Razmislite o tome – uvijek čujete da su muškarci uhvaćeni u prevarama, iako statistike kažu da je oko 54 posto žena priznalo kako su imale afere u odnosu na 57 posto muškaraca.

I to je to, kaže Marcus. Muškarci vjeruju da je sve to istina. Jesu li u krivu?

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali