IDEALAN PARTNER: / Žene kod muškaraca traže jednu jedinu stvar, a to je...

Što je to što muškarce čini savršenim partnerima? Pločice na trbuhu? Bankovni račun? Princ na bijelom konju? Ne. Ženama je najvažnija jedna jedina stvar, a to je pouzdanost.

21.4.2016.
20:18
Thinkstock

No, muškarci bi prije svega trebali znati da se pri tom ne misli samo na činjenicu da ste u dugogodišnjoj vezi s partnericom ili da je nikada niste prevarili, piše Independent. Iako su te stvari ključne za povjerenje u odnosu, pouzdanost je više od toga.

Zašto je pouzdanost toliko važna?

Nekada su očevi bili najkritičniji faktor kada je u pitanju zdravlje i uspjeh djece s obzirom da su u prošlim vremenima baš očevi bili glava obitelji i pružali materijalnu i moralnu sigurnost obitelji. Nešto od toga se prenijelo i u današnje vrijeme. Kada očevi nisu sa svojom djecom, pet je puta veća vjerojatnost da će djeca živjeti u lošijim materijalnim uvjetima, tri je puta veća vjerojatnost da će biti loša u školi i dva puta veća vjerojatnost da će imati emocionalne i probleme u ponašanju kao što su problemi s drogom i kriminalom. Osim toga, takva djeca su sklonija samoubojstvu. Iz tog su razloga žene u potrazi za pouzdanim muškarcem.

Žene ponekad i nisu svjesne da traže baš tu osobinu

Muškarac koji želi osvojiti ženu bilo za jednu noć ili ima ozbiljnije namjere, mora biti svjestan njezinih evolucijskih potreba. Naime, žene će se, ponekad i nesvjesno, zapitati: 'Je li pouzdan? Mogu li računati na njega i mogu li mu vjerovati?'. Stoga, ukoliko želite da ona shvati kako se može pouzdati u vas, učinite neke male korake ma koliko god vam se činili staromodnima. Otvorite joj vrata, ponudite stolicu u restoranu, hodajte po pločniku tako da ste vi na strani pored ceste jer su ženi to pokazatelji da se ponašate zaštitnički. Nemojte kasniti i učinite ono što ste obećali da ćete napraviti, a s vremena na vrijeme joj recite da vam može vjerovati. Sve to su ženama znakovi da ste pouzdani.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali