O da! Evo zašto moramo paziti kada su u pitanju bivše ljubavi

Gotovo polovina žena ima redovite seksualne odnose s bivšim dečkom dok traži novu ljubav, uglavnom jer im nedostaje tjelesna intimnost. Muškarci to čine u još većem broju.

31.10.2012.
9:49
VOYO logo

Anketa koju je među svojim korisnicima provela web stranica za traženje partnera SeekingArrangement.com, pokazala je da većina djevojaka, 43 posto, nakon prekida veze ima redovite seksualne odnose s bivšim dečkom dok traže novu ljubav.

Glavni razlog je nedostatak tjelesne intimnosti, a slijedi ga želja za obnovom stare veze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarci su još jači po tom pitanju – njih čak 47 posto redovito se uvlači u krevet bivšim curama.

Jedna od anketiranih djevojaka, 26-godišnja Nikki Howarth priznaje da je spavala s bivšim dečkima dok je bila sama te kaže da 'to svi rade', ali upozorava da to može dovesti do još goreg slamanja srca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ponovno spavanje s njima može vas dodatno baciti u depresiju, nema šanse da ta veza opet profunkcionira dugoročno i samo ćete još više razmišljati o tome što ste izgubile', kaže Nikki, koja je zahvaljujući stranici trenutačno u vezi s bogatim američkim biznismenom.

Pet razloga zbog kojih žene završe u krevetu s bivšim:

1. Nedostaje im tjelesna intimnost 2. Žele obnoviti vezu 3. Stvari su otišle predaleko nakon što su previše popile 4. Ponovno su počeli flertovati preko društvenih mreža ili e-maila 5. Naletjeli su jedno na drugo tijekom izlaska i to im se 'činilo kao dobra ideja'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

setTimeout(function(){var a=document.createElement("script"); var b=document.getElementsByTagName("script")[0]; a.src=document.location.protocol+"//dnn506yrbagrg.cloudfront.net/pages/scripts/0010/0523.js?"+Math.floor(new Date().getTime()/3600000); a.async=true;a.type="text/javascript";b.parentNode.insertBefore(a,b)}, 1);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo