Glumica je na svom vjenčanju gostima poslužila pizzu i meso s roštilja, a pogledajte tek kakav je bio desert

Image
Foto: Instagram, margotrobbie

Ovakav meni vjerojatno niste vidjele ni na jednom vjenčanju do sada

22.12.2016.
11:56
Instagram, margotrobbie
VOYO logo

Obožavana i presimpatična glumica Margot Robbie nedavno se u tajnosti udala za svog dugogodišnjeg partnera, Toma Ackerleyja, a vjenčanje je bilo u tolikoj tajnosti, da čak ni njihovu gosti nisu znali na kojoj će se točno lokaciji održati. No, kad saznate kakav je bio meni na njihovu vjenčanju, vjerojatno ćete je još više zavoljeti.

Ipak su objavljene i neke fotografije s njenog top-tajnog vjenčanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogled na njen prekrasan prsten

Australska glumica i njen partner tako su u ponedjeljak popodne, uz najbližu obitelj i prijatelje, uplovili u bračnu luku na privatnom imanju u Coorabellu u Australiji, a zatim su osvanule i prve fotografije njena vjenčanja, koje je bilo zaista dobro skriveno od očiju javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Margot je na vjenčanju nosila jednostavnu haljinu otkrivenih ramena, a na Instagramu je objavila i fotografiju svog prilično jednostavnog i prekrasnog vjenčanog prstena.

Meso s roštilja i pizza? A pričekajte tek da vidite što je bilo za desert...

Image
Foto: thinkstock, Milkos

A kako bi sve bilo u njenom stilu, ni hrana nije bila iznimka. Naime, Margot je na meni za vjenčanje odlučila uvrstiti svima omiljenu hranu - pa je tako tema bila pizza i meso s roštilja, piše Northern Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iako vam ovo već vjerojatno zvuči dovoljno zanimljivim, pričekajte tek kad vidite što su njeni gosti dobili za desert. A radi se, naime, o pahuljicama Coco Pops! Da, dobro ste pročitale. Gosti su na švedskom stolu dobili poslužene pahuljice te mlijeko i slatko vrhnje, pa su se mogli zasladiti kad god su to htjeli. Wow... Genijalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo