GDJE BI SE ŽENE ŽELJELE POSEKSATI? / Ne, nije u tvom krevetu. Ni blizu!

Kada razmišljamo o seksu, odmah pomislimo na krevet, zar ne? Da, to je općenito pravilo. Ali znate što? To nije mjesto na kojem bi se većina žena željela odati seksu.

27.12.2016.
11:36
Giphy
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prema istraživanju koje je provela tvrtka za prodaju madraca SleepCupid na 3.000 odraslih žena, najprivlačnije mjesto za seks je stubište. Zašto? Ne zna se. Možda zbog uzbuđenja da bi vas eventualno netko mogao uhvatiti? Ili zbog mogućnosti da bi se usred posla moglo pasti niz stepenice? Tko zna.

Drugo najprivlačnije mjesta za seks je plaža, što je totalni klišej, ali se slažemo s tim. Seks na plaži je baš poput voćnog pića. Osvježavajuć, zabavan i zadovoljavajuć.

Broj tri je neki "veliki događaj", kao što je proslava rođendana, vjenčanje ili bar micve. Mazel tov!

Slijede seks u avionu, u garaži krcatoj raznim električnim alatima (mmmmm!), u dvorištu te u uredu.

Govoreći o uredima, žene su također pitali maštaju li ikada o seksu s kolegama, a njih 83,9 posto je reklo: "nego što", iz čega je jasno da bi voljele biti zločeste s kolegama. Mislim, tko nije maštao o tome?

A što je sa seksom sa šefom? S obzirom da je to zaplet bezbrojnih pornića, činjenica da je 71,3 posto žena priznalo da mašta o tome kako sjedi na nekom direktoru uopće ne iznenađuje.

I na kraju, istraživanje je pokazalo koje to vrijeme u danu kada će žene najvjerojatnije razmišljati o tim erotskim izazovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prema očekivanju, većina žena mašta o vrućem seksu u večernjim satima, 42,3 posto misli o tome tijekom popodnevnog drijemanja, 32,9 posto misli o tome u jutarnjim satima, ali samo 8,2 posto misli o seksu za vrijeme ručka... jer hrana, jel'te.

I za kraj, na pitanje što ih priječi u ispunjenju tih maštarija, 39,8 psoto žena je navelo vezu, 38,1 za to krivi odjel ljudskih resursa, 32,8 posto se boji javne sramote, 24,9 posto zabrinjavaju pravne posljedice, a 20,3 posto ih se boji policije.

Eto, gospodo, sada znate sve o ženskim maštarijama! Sljedeći put kad ćete organizirati neko druženje sa svojom partnericom, gledajte da to bude navečer i navalite na nju još na stepencima.

Još bolje, potražite stubište na plaži tijekom nečijeg vjenčanja.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali