CURA BRUTALNO RASKRINKALA PRELJUBNIKE / 'Ulovila sam tatu sa svojom najboljom prijateljicom. Da stvar bude gora, luđakinja je prvo zavodila mene...'

Nakon nekog vremena djevojka je primijetila očite znakove i shvatila s kim njezin otac vara njezinu majku

15.9.2021.
12:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svi koji su doživjeli da jedan roditelj vara drugog reći će vam da se ne radi o lijepom iskustvu. Jedna je djevojka na TikToku otkrila kako se osjećala kada je saznala za očev preljub, ali to nije bilo sve. Naime, njezinu majku varao je s kćerinom najboljom prijateljicom, prenosi Mirror.

Diana je u videu objasnila kako je njezina obitelj imala restoran u kojem je radila tijekom srednje škole, uz svoju bivšu najbolju prijateljicu Gretchen.

"Nisam imala puno prilika za sklapanje prijateljstva osim na poslu, što objašnjava zašto mi je bila jedna od najboljih prijateljica iako je bila tri godine starija od mene. Gretchen i ja bile smo jako bliske jer smo stalno radile zajedno. U jednom trenutku mislila sam da je zaljubljena u mene i odbila sam je pa je odlučila okušati sreću s mojim tatom", objasnila je 23-godišnja TikTokerica.

Njezina majka saznala je za preljub, no nije imala pojma tko je druga žena.

'Ako žele varati, onda žele varati'

"Znala sam da moj tata vara mamu prije nego što sam znala s kim. Moja majka je prva saznala i natjerala ga da nam kaže što je učinio", dodala je Diana.

Nakon nekog vremena primijetila je očite znakove i shvatila da je njezin otac u vezi s njezinom najboljom prijateljicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Moja majka je došla na posao i počela se derati na tu luđakinju pred cijelim restoranom. Unatoč njezinom trudu, preljubnici uvijek varaju te su se i nakon toga nastavili viđati", poručila je TikTokerica.

Diana je zatim pokazala fotografiju svoje majke i rekla: "Možete biti prekrasni, ali ako žele varati, onda žele varati".

Naposljetku je potvrdila da je ova bizarna priča ipak dobila sretan kraj. Naime, majka joj se preudala i nikad nije bila sretnija.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali