Dodirujte ih na ovim mjestima i potpuno će izgubiti pamet

Kao što već sigurno znate, muško tijelo je prepuno erogenih zona.

30.10.2012.
15:58
VOYO logo

Dodirujući ta mjesta na pravi način, izludit ćete svog muškarca i poslati ga ravno u raj. Postoje mjesta na njegovom tijelu koja su prepuna superosjetljivih živčanih završetaka koji će ga u jednom trenu uzbuditi, ali samo ako ih dodirnete i 'obradite' na pravi način.

Otkrivamo vam tih devet vrućih mjesta kao i detaljan opis kako ih aktivirati te koju tehniku lizanja, stiskanja i maženja trebate upotrijebiti kako bi ga poslali u orgazmičko ludilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vanjski dio njegove donje usne Muške su usne očigledna 'it' točka, ali 'ciljanje' na područje između vanjskog dijela njegove donje usne i brade donijet će mu poseban užitak jer upravo tamo završava splet živaca.

Dok se ljubite, 'posišite' njegovu donju usnu i svojim jezikom prijeđite nekoliko milimetara ispod nje. Taj pokret stimulira cijelu erogenu zonu što će ga dovesti na rub požude. Držeći njegovu donju usnu unutar vaših usta povećavate tu senzaciju, pa će se osjećati kao da električni naboji putuju iz usana u njegove ekstremitete. Prednji dio njegovog vrata Žene mnogo pažnje usmjeruju na onaj predio sa strane vrata, niti ne shvaćajući da time izbjegavaju veliku stimulacijsku točku koja se nalazi tik ispod njegove Adamove jabučice. Štitna žlijezda usko je povezana sa seksualnim organima, sudeći prema drevnoj kineskoj medicini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Položite ga da leži na leđima s jastukom ispod glave tako da mu se vidi vrat, a glava da lagano bude nagnuta prema naprijed. Zagrijte ga tako što ćete uz udubinu u podnožju njegova vrata trljati vaše vlažne usne, pa jezikom počnite prelaziti sve dok ne dođete do njegove Adamove jabučice. Štitna žlijezda nalazi se odmah ispod nje - pauzirajte na tom mjestu i velikim kružnim pokretima jezikom masirajte to područje. Ovime ćete 'angažirati' cijelo područje, a on će dobiti maksimalan užitak.

Bradavice Znate da su vaše bradavice zapovjedno središte, no njegove su čak i osjetljivije. Za mnoge muškarce bradavice su neistraženo područje, erogena zona s kojom još nisu eksperimentirali. Dodirnite ih i njegovim će tijekom prokolati trnci užitka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok on leži na svojim leđima, polako započnite s lizanjem njegovih bradavica u krug počevši s vanjskog ruba prema unutra. Na kraju takvog 'kruga' lagano ga ugrizite - muškarci obožavaju kada tako lagano gradite pritisak. Kako biste pojačali dojam, prije svega ovoga nekoliko desetaka sekundi u ustima držite kocku leda.

Točka ispod njegovog koljena Na pola puta između njegove pete i koljena nalazi se točka veličine otiska prsta koja je veliki erogeni potencijal. Ova je točka direktno povezana sa seksualnim organima, a njezinim pritiskom oslobađa se energija koja proizvodi osjećaj užitka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popnite se na njega tako da ste okrenuti prema njegovim nogama. Kada osjetite da se vaš odabranik približava klimaksu, nagnite se naprijed, zgrabite njegove gležnjeve i pritisnite svaku točku pritiska u ritmu s pokretom svog tijela.

Njegov 'alat' Svaka početnica svog muškarca može izludjeti manipulirajući cijelim njegovim 'alatom', no nedavno je otkriveno kako postoji jedan poseban pokret od kojeg će posve poludjeti od želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka on legne na leđa, a vi sjedite njemu između nogu i okrenuti prema njemu. S palcima i kažiprstima obje ruke napravite dva mala kruga oko njegovog penisa, otprilike po sredini. Povucite krugove u različite smjerove, praveći istovremene i sinkronizirane pokrete prema glaviću i obratno. Osjetit će senzacije mnogo veću od one koju bi doživio da ga 'obrađujete' samo jednom rukom.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo