PRIPADNICA POKRETA 'TRADWIFE' / Cynthia je odustala od karijere liječnice kako bi postala domaćica: 'Volim služiti svog muža'

Image
Foto: Instagram/Cynthia Loewen

Osjećala je poziv da postane supruga i domaćica iako je trebala postati liječnica

12.6.2021.
11:24
Instagram/Cynthia Loewen
Play logo

Kanađanka Cynthia Loewen odustala je od karijere u medicini kako bi postala kućanica. Jedna je od mnogih žena koje su se pridružile pokretu tradicionalnih žena Tradwife čije pripadnice ostaju kod kuće i bave se kućanskim poslovima, piše LadBible.

Bivša Misica i nesuđena liječnica pokrenula je YouTube kanal te je u videima objasnila da se osjeća bolje otkako je posvećena održavanju doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nekoliko godina bila sam zaista frustrirana svojim životom. Nisam zapravo imala potrebu postati šefica, osjećala sam poziv da postanem supruga i domaćica, iako sam trebala biti liječnica", izjavila je jednom prilikom.

"Moj suprug je primarni hranitelj obitelji, a ja sam zadužena za dom. Rad u kući i oko nje donosi mi puno više zadovoljstva nego bilo koji drugi posao koji sam obavljala. Dopustila sam mužu da nas vodi, što mi je jako teško jer sam inače tvrdoglava osoba. On se sada osjeća vrijedno i cijenjeno", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U medijima nema žena poput nje?

Cynthia svako jutro ode u teretanu i prošeće njihova psa. Nakon toga nanese šminku na lice i sredi se za čišćenje kuće. Kada završi s pripremom ručka, odmah se baca na večeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom Instagramu otvoreno progovara o svom tradicionalnom životnom stilu, a žali se kako u medijima nisu dovoljno zastupljene žene poput nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već nekoliko desetljeća preplavljene smo porukama koje prikazuju očajne i jadne domaćice. Prikazuje nam se slika žene kojoj je obično potrebna određena količina vina kako bi se nosila s nedaćama obiteljskog života ili pak one kojoj nije omogućeno da na neki način dosegne svoj puni potencijal. Iako nam je rečeno da utjehu pronađemo u činjenici da imamo slobodu izbora, prevladava osjećaj podcjenjivanja", objasnila je.

Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako bi mnogi bili zadovoljni karijerom u medicini, Cynthia kaže da je sretna i ispunjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo