Play ponuda

Frajeri koje treba zaobići u širokom luku

shimmer fallback

Nitko nije bez mane i ne postoji savršen muškarac, no neke osobine mogu itekako zagorčati život, stoga bi bilo bolje da se osvijestite prije nego kasnije.

17.7.2013.
9:00
Play ponuda

Štedi- i na vama Ako na vašem prvom izlasku želi da podijelite račun to nije dobar znak.

Ljubomoran je Ljubomora je otrov i uvijek dovodi do povrijeđenosti. To je emocija koja se sastoji od straha, ljutnje i nesigurnosti i nešto što vam nije potrebno u životu. Nitko ne voli da ga partner uzima zdravo za gotovo, ali ako je ljubomoran na to što simpatizirate Brada Pitta ili Ryana Goslinga morate si priznati da to nije to.

Kontrolira vas Ako ne dopušta da imate svoj život, da izlazite sa svojim prijateljicama i idete na piće sa svojim kolegama on nije onaj pravi. Veza bi trebala biti dijeljenje i veselje, a ne zatočeništvo. Ne smijete dopustiti da vam nijedan muškarac oduzme vašu neovisnost. Oba partnera moraju imati svoj život.

Ima poroke Ako puno pije, stalno se kocka ili se drogira kako bi funkcionirao to nije samo problem, već je riječ o bolesti koja se treba liječiti. Ako mu želite pomoći morate imati na umu da je on taj koji odlučuje kako će živjeti svoj život. Ako mu je alkohol, kocka ili droga bitniji od vas tu nemate što tražiti, savjetuje galtime.com.

Play ponuda
Play ponuda