Koristite ovu čarobnu rečenicu i priznat će vam sve što vas zanima

Kada biste ključne informacije o tipu koji vas zanima mogli saznati prije nego se zaljubite u njega, uštedjeli biste si vrijeme i trud.

25.5.2014.
14:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Primjerice, želite znati da li ste vi jedina žena s kojom se viđa. Kada ga pitate: 'Ne viđaš i druge žene, zar ne?', to će kod njega automatski izazvati neiskren odgovor, jer će se osjećati kao da je stjeran u kut, pod pritiskom i da se mora braniti.

S druge strane, ako ga pitate: 'Viđaš li se još s nekim trenutno? Samo sam znatiženja', dat ćete mu do znanja da vam je u redu što god da odgovori, da niste očajnica i da niste preagresivni te da vam slobodno može reći sve, kaže savjetnik za izlaske Christian Carter na portalu YourTango.

Kako bi osjetio sigurnost da vam može reći sve, morate zauzeti tzv. stav 'sve je OK'. Naravno, to ne znači da je vama u redu sve što on radi i da biste trebali prihvatiti sve i da nemate granice. To je stav koji govori - u redu je da mi sve možeš reći, ali ja znam što želim i što ne želim tolerirati.

Ako ga želite potaknuti na iskrenost, morate imati taj stav 'sve je OK' i korisiti čarobnu rečenicu da dobijete što iskreniji odgovor. Na taj način, nećete gubiti vrijeme na izlaske s 'neuhvatljivim' muškarcem, koji igra igre, nije prebolio bivšu ili ga zanima drugačija veza nego vas.

Pored toga, uz taj stav, moći ćete o njemu otkriti puno više bez dodatnih pitanja. Kao rezultat, više ćete ga privlačiti jer će osjećati da ga razumijete i poštujete. I zato je to čarobni stav. Ne samo da ga inspririra na iskrenost, nego će se u isto vrijeme s vama osjećati bliskost, poručuje Carter.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali