Ashley Graham otvoreno progovorila o bizarnom razlogu zbog kojeg su dečki prekidali s njom

Image
Foto: Instagram/ Ashley Graham

Više sama sebi ne dopušta poniženja i iz dana u dan pokušava prihvatiti samu sebe

22.3.2017.
9:00
Instagram/ Ashley Graham
Play logo

Svaki prekid veze je mučno iskustvo i s time se u potpunosti slažemo. No, razlozi za prekid, čini se, zaista nemaju granica, pa tako mogu biti doslovno smiješni, prilično ozbiljni ili pak nevjerojatno bizarni.

Supermodel Ashley Graham priznala je kako su mnogi dečki prekidali s njom iz jednog konkretnog razloga - koji je, slobodno ćemo reći, potpuno sulud, glup i besmislen. I spada u onu kategoriju 'nevjerojatno bizarnih'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

U intervjuu za People, Ashley je odlučila progovoriti o svojoj borbi s kilogramima i reći svim djevojkama koje prolaze kroz iste muke da nisu same, piše Hello Giggles. "Proživjela sam isto što i one proživljavaju. Proživjela sam torturu nazivanja pogrdnim imenima. Proživjela sam torturu toga da su dečki prekidali sa mnom zato što su se bojali da ću u budućnosti postati predebela", ispričala je potpuno iskreno. I ovo nam je totalno, ali totalno bizarno...

'Važno je kako se s time nosite ujutro'

shimmer fallback
shimmer fallback

Iako se ova borba zapravo nastavila i dalje, Ashley priznaje da se iz dana u dan trudi prihvatiti sebe i ne zamarati se tuđim komentarima.

"Ponekad se probudim i mislim da sam najdeblja žena na svijetu. Ali zapravo je sve stvar toga kako se s time nosite kad se probudite. Ja se pogledam u ogledalo i sama sebi dokažem da sam vrijedna. Na vrlo jednostavan način; Kažem si - 'Ti si hrabra. Ti si genijalna i prekrasna.' A ako je moj trbuščić tog dana posebno naglašen, i njemu kažem: 'Trbuščiću, presladak si.' I onda imamo svoj trenutak. A ako se i bokovi ističu, i njima kažem: 'Volim vas, bokovi!', kaže. I apsolutno smo sigurne da ćemo od sad nadalje primjenjivati njene super savjete! ❤️️

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo