Play ponuda

AKO STE ZABORAVILI: / Evo što vaša omiljena poza u seksu govori o vama

Image
Foto: Thinkstock

Vaša omiljena poza u seksu otkriva je li vam važnija intimnost s partnerom ili strast i uzbuđenje.

5.2.2017.
9:40
Thinkstock
Play ponuda

Misionarska poza

Žene koje najviše vole ovu pozu igraju na sigurno. Ipak, to znači da bi trebale biti samouvjerenije u krevetu. Kada je riječ o muškarcima, ova poza znači da vole držati stvari pod kontrolom, ali ujedno i da žele prisniji odnos s partnericom.

Kada je žena gore

Ovu pozu biraju dominantne žene, koje žele upravljati situacijom. Vrlo su samouvjerene i vole moć. S druge strane, muškarac je taj koji želi biti podređen u seksu, ali koji je ujedno i pažljiv i predan.

Doggy poza

Riječ je o osobama koje traže uzbuđenje. Muškarci kojima je ovo omiljena poza ne žele intimnost, dok je žena submisivna.

Image
DVIJE MUHE JEDNIM UDARCEM: /

Najbolje poze u seksu da uživate, ali i smršavite

Seks u stojećem položaju

U pitanju je poza omiljena ljudima koji tragaju za nečim novim, dok u krevetu vole eksperimentirati. Otvoreni su za nova iskustva i ne plaše se da istražuju. Muškarci koji više vole ovakav seks su obično odvažni i karizmatični, dok su žene energične i tragaju za novim uzbuđenjima.

Žlica

Najviše romantike krije se u ovoj pozi. Do izražaja dolaze strast i nježnost, ali i bliskost i intimnost s partnerom. Vole je opuštene žene koje obožavaju 'lagani' seks, ali i muškarci koji su brižni i žele da njihove partnerice budu zadovoljene.

Play ponuda
Play ponuda