'NE SVIĐAM VAM SE? BAŠ ME BRIGA' / Stalno se slika polugola, ali svoje fotke - ne pegla! Da, ima celulit i malo viška, ali ovakvi komentari?!

Image
Foto: Instagram/karinairby

Sadržaj koji dijeli s pratiteljima šalje moćnu poruku ženama koje imaju slične muke

23.7.2021.
22:00
Instagram/karinairby
VOYO logo

Blogerica Karina Irby konstantno trpi uvrede zbog fotografija svog "nesavršenog tijela", a sadržaj koji dijeli s pratiteljima šalje moćnu poruku ženama koje imaju slične muke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karina je mnogim ženama velika inspiracija, ali i podsjetnik da prihvate svoje tijelo sa svim manama kao što su strije, celulit i višak kilograma. Ona kroz seriju fotografija dočarava varljivost Instagrama i moć filtera, dobre poze i fotošopa. Zbog izgleda u komentarima ispod slika se našao jedan pratitelj koji joj je poručio da izgleda kao "debela krava" te da krene jesti mrkve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne sviđa vam se moje tijelo?? Baš me briga! Možemo li jednostavno normalizirati normalna tijela? Molim vas! Prije šest mjeseci dok sam postavljala opuštene fotografije svog trbuha bila sam opterećena time kako izgleda. Zahvaljujući vašoj podršci i ljubavi, osjećam se toliko osnaženo dok dijelim ovakav sadržaj. A što se tiče užasnih komentara koje još uvijek dobivam - sretno s pokušajima da razbijete moje barijere", napisala je ona uz fotografiju pa dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zapamtite da imamo potpuno kontrolu nad tim kako izgledamo na Instagramu. Objavljivanje zabavnih, iskrenih fotki s vremena na vrijeme može ne samo pomoći drugim ljudima, već ćete se i vi bolje osjećati. Budite osoba koju želite vidjeti na društvenim mrežama", napisala je Australka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo