BIO JE PRESRETAN ŠTO ĆE NAPOKON DOBITI SINA, A ONDA - NOĆNA MORA: / 'Čim sam ugledao dijete, znao sam... prevarila me'

Par se razveo nakon skandala, a Anne se odrekla i vlastita obitelj

22.12.2020.
12:48
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mark i Anna u nekoliko godina braka dobili su tri kćeri, no četvrti je porođaj bio sasvim drugačiji. Dijelom zbog toga što je Mark mislio da će napokon dobiti sina, ali uglavnom zbog noćne more koja je uslijedila.

"Čim se dijete rodilo, bilo je vrlo jasno da ja nisam otac. Mališan je bio crne boje kože", napisao je Mark na Redditu.

"Bio sam van sebe. Ne samo da sam otkrio da dijete koje toliko očekujem nije moje nego sam otkrio i da me supruga vara", dodao je.

Sve dotad nije mu palo na pamet da bi ga Anna mogla prevariti. Bili su iznimno bliski, opisujući se kao najbolji prijatelji koji dijele slične vrijednosti, interese i hobije dok odgajaju obitelj.

Kada je Anna zatrudnjela, Mark nije posumnjao da se događa nešto sumnjivo.

Ne može doći do pravoga oca

"Jedino što mi je bilo iznenađujuće jest to što ona prije toga nije htjela više djece, a ja sam htio. Osim toga, koristila je kontracepcijske pilule, a ja sam od rođenja naše najmlađe kćeri uvijek nosio kondom, ali svejedno sam bio presretan", otkrio je otac.

Anna mu je priznala da je oca djeteta upoznala u klubu dok su oboje bili pijani. Spavala je s njim i nisu koristili zaštitu. Kad mu je javila da je trudna, blokirao je njen broj i promijenio ga, a budući da zna samo njegovo ime, teško ga je pronaći.

"Pokušala je to sve prikazati kao nešto beznačajno, priznala je da je pogriješila i izrazila želju da odgajamo 'našeg' sina zajedno, ali nisam mogao ostati s njom", priznao je Mark.

Rasistička obitelj

Ostavio ju je, a odrekla je se i vlastita obitelj. Njezini roditelji ponudili su Marku novac za odvjetnike kako bi se borio za skrbništvo nad kćerima, a sredstva iz Annine zaklade prenijeli su na djevojčice.

Naime, roditelji su 'otvoreni rasisti' i nisu mogli sakriti svoj bijes kada su saznali da imaju crnog unuka. Tražili su od Anne da sina da na posvajanje, no ona je odbila.

Iako Mark zna da je način na koji njegovi svekar i svekrva tretiraju svoju kćer nepravedan, ne zna što da radi. Naime, njegovim kćerima će koristiti novac i mogle bi cijeli život živjeti bez dugova.

"Inače sam vrlo smirena i pribrana osoba, uvijek promislim prije nego nešto napravim, ali sada mi je prvi instinkt prihvatiti njihovu pomoć i gledati kako ju slamaju komad po komad", priznao je slomljeni korisnik Reddita.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali