OGLAS

RIBAMRAZ JEDE PO HRVATSKOJ / Što su mu skuhali Davor i Tina iz 'Superpara'? Na blagdanskom jelovniku našle su se gljive, gulaš od bikova, domaći sir...

Image

U novom video specijalu 'Ribamraz' powered by Coca-Cola Domagoj Jakopović Ribafish putuje po Hrvatskoj kuha, jede, priča i druži se s obiteljima. U drugoj epizodi ovog toplog blagdanskog specijala, posjetio je Gorski kotar, točnije prekrasno skriveno mjesto Čabar u kojem žive Tina Malnar i Davor Urh iz 'Superpara'.

8.12.2023.
15:15

Kako to obično biva kad su Tina i Davor dio specijala, ova epizoda započela je s puno pozitivne vibre, a završila s puno sreće i smijeha.

Što se pak tiče hrane, Ribamraz, a i gosti koji su bili u večeri kod Davora i Tine uživali su u siru škripavcu, delicijama poput gulaša od bikova te juhi od svježe čabarskih gljiva.

Ribamraz* je, kao što ćete moći vidjeti kroz ovaj serijal, u svakoj epizodi sve više sličio Djedici, a manje Ribici, ali njegova esencija suosjećajnog Djeda Božićnjaka je ostala ista čime je dokazao da svijetu uvijek treba još jedan Djed Božićnjak!

Kako je donio radost, a odnio dalje najbolje domaće recepte, pratite u našem posebnom božićnom serijalu 'Ribamraz'.

*Prema ultimativnom kvizu koji definira koja ste vrsta Djeda Božićnjaka, našeg Ribamraza "definiraju empatija i razumijevanje. Pozorno će saslušati, uputiti poticajne riječi ohrabrenja i potpore u teškim vremenima. Suosjećajan je i iskreno se brine za druge. Njegove su ruke uvijek raširene i spremne pružiti pomoć". A ako želite znati kakva ste vi vrsta Djeda Božićnjaka, riješite kviz i doznajte OVDJE!

Recepte pronađite OVDJE, a Ribamraz blagdanski specijal pogledajte OVDJE!

Sadržaj nastao u suradnji RTL native kreativnog tima i Coca-Cola Hrvatska!

Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život