ZAŠTITA BEZ PREMCA / Razbijeni zasloni na mobitelu su prošlost! Evo kako zaštititi svoje omiljene elektroničke uređaje od oštećenja

18.10.2021.
14:21

Aktivan i dinamičan tempo života znači da mnogo toga obavljamo u pokretu. A jedna od stvari koju većina nas često obavlja u pokretu je korištenje mobilnog telefona koji je, uostalom, za to i izmišljen. Naravno, telefoniranje, tipkanje poruka, pregledavanje e-mailova ili pretraživanje interneta dok hodamo ujedno znači da postoji mnogo veća mogućnost da će nam telefon pasti na pod i oštetiti se.

Program doživotne zamjene

Razbijeni zasloni na pametnim telefonima i drugim elektroničkim uređajima nisu nikakva rijetkost jer se svakome od nas može dogoditi trenutak nepažnje. Možda ne možemo uvijek spriječiti situaciju u kojoj će nam uređaj ispasti iz ruke, ali možemo li spriječiti velika oštećenja koja pritom obično nastaju?

Tvrtka Mobile Outfitters koja nudi najsnažniju zaštitu za sve elektroničke uređaje, primjerice pametne telefone i satove, tablete, prijenosna računala pa čak i igraćih konzola, kaže do može. Mobile Outfitters proizvodi specijalne zaštitne folije koje se na licu mjesta reže po mjeri uređaja, a cijeli postupak traje svega nekoliko minuta. Da doista vjeruju u svoje proizvode zaštite govori i činjenica da tvrtka nudi program doživotne zamjene, što znači da možete zamijeniti kupljeni proizvod neograničeni broj puta, i to bez obzira na uzrok oštećenja samog proizvoda. Pritom jedino plaćate instalaciju odnosno zamjenu zaštitnog proizvoda.

Njihova poslovnica smještena je prizemlju Arena Centar u Zagrebu, ispred vodećih multimedia brandova, gdje na licu mjesta po mjeri režu zaštitne folije za sve uređaje.

Za cjelovitu zaštitu pametnog telefona, tvrtka nudi troslojnu fusion foliju od poliuretana u kombinaciji s Fusion Bumperom koji zajedno štite ekran i tijelo uređaja, bez narušavanja ergonomskih karakteristika i bez narušavanja kvalitete prikaza na zaslonu pametnog telefona. Takva kombinacija pruža maksimalnu kombinaciju od ogrebotina, padova, udaraca i slično, poručuju iz Mobile Outfittersa.

Spremno dočekuju nove modele

Hrvatski Mobile Outfitters umrežen je s matičnom tvrtkom koja se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama pa su uvijek spremni za izlazak novih modela uređaja. "Kada je izašao novi model Apple iPhone 13 koji je na tržište izašao 24. rujna, mi smo i prije tog datuma imali spremni model zaštite za taj uređaj", kažu u Mobile Outfittersu. Samo za usporedbu, cijena novog ekrana za iPhone iznosi 3.500 kuna, a zaštitni komplet 360 Fusion Bumper stoji svega 639 kuna.

Tvrtka Mobile Outfitters otvorena je za suradnju i traži pouzdane partnere na području cijele Hrvatske, pogotovo u većim gradovima poput Rijeke, Osijeka i Splita. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail: kontakt@moutfitters.hr.

Sve ostale informacije dostupne su na internetskoj stranici www. moutfitters.hr.

Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Mobile Outfitters prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali