OGLAS

RIBAMRAZ JEDE PO HRVATSKOJ / Posjetili smo Jozefinu, ovo su najbolja jela slavonske kuhinje

Image

U novom video specijalu 'Ribamraz' powered by Coca-Cola Domagoj Jakopović Ribafish putuje po Hrvatskoj kuha, jede, priča i druži se s obiteljima. U ovom toplom blagdanskom specijalu, posjetio je Slavonski Brod.

1.12.2023.
14:46

Sve je krenulo s platom domaćeg kulena, preukusnim salenjacima, rolovanom šunkom, srnećim butom s knedlama od kruha… a završilo u ugodnom druženju s Jozefinom i njezinom obitelji.

Ribamraz* je, kao što ćete moći vidjeti kroz ovaj serijal, u svakoj epizodi sve više sličio Djedici, a manje Ribici, ali njegova esencija suosjećajnog Djeda Božićnjaka je ostala ista čime je dokazao da svijetu uvijek treba još jedan Djed Božićnjak!

Kako je donio radost, a odnio dalje najbolje domaće recepte, pratite u našem posebnom božićnom serijalu 'Ribamraz'.

*Prema ultimativnom kvizu koji definira koja ste vrsta Djeda Božićnjaka, našeg Ribamraza "definiraju empatija i razumijevanje. Pozorno će saslušati, uputiti poticajne riječi ohrabrenja i potpore u teškim vremenima. Suosjećajan je i iskreno se brine za druge. Njegove su ruke uvijek raširene i spremne pružiti pomoć". A ako želite znati kakva ste vi vrsta Djeda Božićnjaka, riješite kviz i doznajte OVDJE!

Recepte pronađite OVDJE!

Sadržaj nastao u suradnji RTL native kreativnog tima i Coca-Cola Hrvatska!

Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život