OGLAS

Ovog Božića sve je moguće! / Dođeš pješke do dućana, a vratiš se kući novim autom!

Image

Za svoju dnevnu kupovinu odaberi Studenac i uz kupnju proizvoda PIK Vrbovec osvoji atraktivne nagrade, a glavna nagrada je novi VW Tiguan

20.11.2023.
9:44

Koja nam je omiljena trgovina? Odgovor je jednostavan: ona u kojoj usput, bez puno muke i razmišljanja, dok obavljamo ostale svakodnevne obaveze, možemo kupiti potrepštine i uvijek svježe namirnice po najpovoljnijim cijenama. Svakoga dana na putu na posao ili s posla, škole, kadgod smo u žurbi, logičan izbor za brzu i povoljnu kupnju je Studenac market. Ovdje uvijek možete pronaći „i sitno i bitno“, uvijek je tu, u blizini, u svakom susjedstvu, doslovno nadohvat ruke.

Maloprodajni lanac trgovina Studenac svojim vjernim kupcima omogućava niz različitih pogodnosti i popusta, ali redovito organizira bogate nagradne igre i priliku za osvajanje vrijednih i vrlo atraktivnih nagrada! Tako je ovih dana u Studencu krenula još jedna nagradna igra „U Studencu proizvode kupi i novi VW Tiguan pokupi!“, koja će u ovo predbožićno vrijeme kupce razveseliti super nagradama.

Je li moguće doći do dućana po namirnice, a kući se vratiti potpuno novim automobilom koji niste kupili? Apsolutno je!

Image
Image

Kako sudjelovati? Kupnjom u Studencu, kada se u vašoj košarici pronađu i označeni, uvijek ukusni PIK Vrbovec proizvodi, i vi možete postati sretni dobitnik i za Božić dobiti novi automobil ili neku drugu fantastičnu nagradu.

Kako sudjelovati? Kupnjom u Studencu, ako se u vašoj košarici nađu i označeni, uvijek ukusni PIK Vrbovec proizvodi, i vi možete postati sretni dobitnik i za Božić dobiti novi automobil ili neku drugu fantastičnu nagradu. U nagradnoj igri možete sudjelovati nakon svake kupovine u vrijednosti od najmanje 7,00 eura (u protuvrijednosti od 52,74 kn) na jednom računu te kupovinu minimalno jednog označenog proizvoda PIK Vrbovec i ne zaboravite - svakako sačuvajte račun!

Fantastične nagrade za vjerne kupce

U nagradnoj igri sudjelovati možete na dva načina. Prvi način je slanjem SMS poruke na broj 60060, a u SMS poruci treba napisati: STUDENAC, broj računa, ime prezime, adresu (ulica, mjesto i poštanski broj) te vaš broj mobitela. Cijena SMS poruke je 0,32 eura (2,40 kn) s uključenim PDV-om. U nagradnoj igri možete sudjelovati i ispunjavanjem obrasca na službenoj internetskoj stranici Studenca koji se nalazi na linku, a sve dodatne informacije o lokacijama trgovina, proizvodima, kao i pravila nagradne igre možete pronaći na web stranici Studenca.

Glavna nagrada je VW Tiguan Allspace 2.0 TDI DSG, a izvlačenje će se održati 7. prosinca 2023. godine. Uz glavnu nagradu, Studenac je pripremio još mnoštvo atraktivnih nagrada kao što su igraće konzole Playstation, Philips TV te Dyson usisavač. Studenac će svakog tjedna tijekom izvlačiti sretne dobitnike i podijeliti po tri nagrade, a termini izvlačenja su: 16. studenog, 23. studenog i 30 studenog.

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Studencem!

Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Najčitanije

Image
Cijepajte drva pritiskom na gumb /

bez sjekire, sigurno i jednostavno

Izdvojeno

Telegram

Telegram

Image

Peking stoji iza najnovije sabotaže plinovoda na dnu Baltika? Finski ministar: 'Sve ukazuje da to nije bila slučajnost'