IKONA '90-IH / Nikita objavila vrele fotke iz mladosti: 'Zvali su me Madonna, a oblačila sam se u seks shopu jer sam voljela sado-mazo'

Nikolina Ivošević Nikita živi u Rijeci, nedavno je ispričala da se nije seksala devet i pol godina, no fizički odnos joj ne nedostaje jer prakticira kinesku tehniku tijekom koje doživi ‘kozmički orgazam’

13.10.2021.
15:18
Instagram/nikita_ivosevic
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nikolina Ivošević, umjetničkog imena Nikita, na sceni se pojavila krajem 80-ih, no pravu ekspanziju doživljava 90-ih, kad u Hrvatskoj vlada era dance glazbe. Nikita je još uvijek na estradi, a prisjetila se na Instagramu dana najveće slave.

Objavila je crno-bijele fotografije u špičastom grudnjaku, seksi hulahopkama, kožnim čizmama i rukavicama.

"Zapravo su me zvali Madonna. Te fotografije nastale su 1993. prije pjesme ‘Papageno’. Perika je iz Švicarske, a čizme iz njemačkog seksi shopa jer lakiranih nije bilo kupiti kod nas, preferirala sam sado-mazo izgled", rekla je Nikita za 24sata.

Posljednjih godina živi u Rijeci, a muškarca u njenom životu nema na vidiku. Kako je nedavno ispričala, nije se ni seksala devet i pol godina, no tvrdi da joj fizički odnos ne nedostaje jer prakticira kinesku ljubavnu tehniku tao tijekom koje doživi ‘kozmički orgazam’. Danas je zanima duhovna glazba pa je nedavno s kolegom iz Australije snimila pjesmu ‘Globule’.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali