ŽRTVA HARVEYJA WEINSTEINA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE: / 'On uopće nema testise! Mislila sam da je deformiran ili dvospolac'

Optuženi holivudski mogul navodno je priznao da je imao vazektomiju

2.2.2020.
22:26
Profimedia, Erik Pendzich/Shutterstock Editorial/Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Posrnuloga holivudskog producenta Harveyja Weinsteina (67) više od 80 žena optužilo je za silovanje i spolno uznemiravanje, a jučer je jedna od njih svjedočila na kaznenom sudu u Manhattanu, javlja Metro.

Glumica Jessica Mann (34) detaljno je opisala kako ju je Weinstein prisilio na oralni seks u ožujku 2013. u hotelskom apartmanu u New Yorku. Sve se dogodilo prilikom njihova tadašnjega sastanka, kada su trebali zajedno doručkovati.

'Mislila sam da je deformiran ili dvospolac'

"Nisam željela ići k njemu, ali sam osjećala da mu pomažem. Počeo se skidati, mislila sam da se želi osjećati udobno. Ušao je u spavaću sobu. Rekao mi je neka ga izmasiram i skinuo je majicu. Oklijevala sam. Rekla sam mu da ne želim i prosvjedovala nekoliko minuta", ispričala je Mann na sudu.

Weinstein ju je zatim uzeo za ruku i stavio joj losion za masažu te se nastavio skidati.

"Imao je puno crnih pjega. Bilo mi je neugodno, ne mogu imati seksualne odnose s nekim koga ne poznajem. Međutim, on je potom zatvorio vrata sobe te me pokušao poljubiti. Rekla sam mu da ne želim", nastavila je glumica u iskazu pa dodala:

"Kada sam ga vidjela golog, mislila sam da je deformiran ili dvospolac. Nisam mogla shvatiti je li on žrtva opeklina, ali ima smisla. On uopće nema testise, činilo se kao da ima vaginu, ali ima penis. Bila sam u šoku. Potom je samo piljio u mene. Osjećala sam se kao da me odbacio nakon što sam poslužila svrsi."

Priznao je da je imao vazektomiju

CNN, pak, piše kako je posrnuli producent imao vazektomiju, što je i sam priznao nakon što je, navodno, silovao manekenku Tarale Wulff. Ona je posvjedočila da ju je Weinstein grubo bacio na krevet i legao na nju.

"Bez brige, imao sam vazektomiju", rekao joj je holivudski mogul, prema njezinim riječima. Dok je on imao seks s njome, Wulff se jednostavno prepustila. Bilo joj je lakše, dodaje, nego da se otimala, jer ionako to nije mogla izbjeći.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali