ZARUČILA SE FATALNA J.LO: / Pjevačica se pohvalila gigantskim prstenom, a Alex pokazao kako ju je iznenadio

Jennifer i Alex u vezi su dvije godine, a upoznali su se na bejzbolskoj utakmici na koju je ona došla sa svojim bivšim mužem

10.3.2019.
10:39
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jennifer Lopez (49) napokon je dočekala taj prsten o kojemu pjeva u svom hitu "El Anillo". Bivši igrač bejzbola Alex Rodriguez kleknuo je pred svoju odabranicu i stavio joj na ruku zaručnički prsten s golemim dijamantom.

Romantika na najjače

"Rekla je da", pohvalio se Alex na svom Instagramu i priložio fotografiju prstena na Jenniferinoj ruci, a istu je fotku podijelila i ona. U svega nekoliko sati fotografiju je lajkalo više od 3,5 milijuna pratitelja.

Romantični Alex također je pokazao kako je iznenadio J.Lo u hotelskoj sobi. Dočekao ju je s ružama na krevetu, a laticama je na pokrivaču napisao "Volim te".

Jennifer i Alex u vezi su dvije godine, a upoznali su se na bejzbolskoj utakmici na koju je ona došla sa svojim bivšim mužem Marcom Anthonyjem.

Sve bivše ljubavi

Za Jennifer su ovo šeste zaruke, a udavala se čak tri puta. Bila je u braku s konobarom Ojanijem Noom, plesačem Crisom Juddom i pjevačem Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance. Također je bila zaručena s Benom Affleckom i P. Diddyjem.

Alexu ona također nije prva slavna djevojka. Bio je u vezi s Cameron Diaz, Kate Hudson i Madonnom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali