Blogerica i influencerica Ella Dvornik javila se je svojim pratiteljima na društvenim mrežama nakon što je strašan potres zatresao Zagreb.

Ella je na Instagramu objavila fotografiju svoje starije kćeri Balie koja sjedi u automobilu te je otkrila kako su ona i suprug Charles Pierce nakon potresa svoje dvije kćeri odvezli do Zelengaja.

"Ljudi nadam se da ste došli k sebi od ovog potresa ujutro. Tko bi rekao da par sekundi tako može utjecati na čovjeka? Mnogo nas se probudilo s potresom. Nisam bila sigurna je l' sanjam ili je stvarnost? U koju sobu da otrčim prvo, šta da uzmem, kroz koja vrata da izađem. Nismo bili ni sigurni što da radimo u toj situaciji.

Sjeli smo u auto i otišli na Zelengaj koji je bio pretrpan autima! Nije bilo mjesta di auto nije bio sparkiran. Nikad nisam takvo što doživjela. Mislim na sve kojima su imovine uništene i koji su ozlijeđeni. I dalje ne mogu vjerovati da je par sekundi sve to učinilo, uz sve što se dešava s virusom još i to! Valjda ćemo svi izaći iz 2020. koliko toliko normalni. Šaljem zagrljaje", napisala je uz objavu.