Za koga će poznati glasati?

Pokušali smo saznati prate li hrvatske poznate face predsjedničku kampanju, hoće li izaći na izbore i jesu li već odlučili za koga će glasati.

21.12.2009.
15:56

Kristijan Ugrina priznao je kako je nakon puno razmišljanja siguran koga ne bi volio vidjeti kao predsjednika.

"Neću glasati u prvom krugu jer ću biti u Dalmaciji, ali glasao bih za Josipovića jer su oko njega najkoncentriraniji ljudi. Da se glas ne rasipa, jer volio bih da u drugi krug ne uđe Bandić. A inače bih najradije kao predsjednika volio vidjeti Nadana Vidoševića ili Vesnu Pusić, jer oni, uz iskustvo i intelektualne sposobnosti, imaju i izgled, što nije nebitno s obzirom da predsjednik predstavlja Hrvatsku", rekao je Ugrina.

Danijela Trbović je, pak, rekla kako bi u predsjedničkoj fotelji voljela vidjeti Vesnu Pusić.

"Bojim se da moj kandidat neće pobijediti, no mogu reći da bih voljela da uza ženu premijerku Vesna Pusić bude predsjednica. Bila bi to lijepa kombinacija, ionako sve na leđima nose žene", izjavila je HTV-ova voditeljica.

Daniel Delale se nakon nećkanja odlučio za Pusićku.

"Odlučio sam se za Vesnu Pusić jer je ona iz stare škole političara i ona je izbor koji će najmanje boljeti. Nemam za koga glasati, ali volim sudjelovati. Nećkao sam se, ali nakon što sam poslušao tko što priča, shvatio sam da je Pusić najbolji izbor", rekao je voditelj s Nove TV.

Vedrana Rudan je, pak, rekla kako ona neće izaći na izbore iz jednostavnog razloga jer su svi isti.

"Sve naše političare držim kriminalcima i zločincima. Netko je uljuđeniji, netko šarmantniji, no svi su oni isti", bila je odrješita Rudanica.

Zlatan Zuhrić Zuhra je objasnio kako je politika kurva, a on je fin dečko pa još ne razmišlja o predsjedničkim izborima.

I dok Sandra Bagarić nije htjela pričati o izborima, a kamoli otkriti tko je njen favorit, Damir Urban, koji se također pojavio u spotu Ive Josipovića, nije krio da je baš on čovjek kojeg bi volio vidjeti u predsjedničkoj fotelji.

"Skočio bih s litice da sviram za jednog kandidata, a glasam za drugog. Glasanje je tajna i intimna stvar svakog građanina, no svojim sudjelovanjem u kampanji dao sam na vidjelo što mislim", rekao je Damir Urban.

Stefany Hohnjec je rekla kako još nije odlučila, ali da nije ni prije krila da joj je simpatičan Milan Bandić.

"On kaže što mu dođe i to je simpatično. No, ima još malo vremena pa ću vidjeti", rekla je Stefany.

Njena kolegica Ava Karabatić također ima u vidu Bandića. Točnije, u užem izboru su joj Ivo Josipović i Milan Bandić.

"Oni su mi najbolji po moralnim stajalištima, najbolje bi pomogli ovoj zemlji. Sviđaju mi se i njihove reklame i kako su se prezentirali, nisu pretjerivali, baš su zlatna sredina", rekla je Ava.

Gianna Apostolski otkrila je kako će najvjerojatnije glasati za Milana Bandića, a ako ne onda za Nadana Vidoševića.

"Nadan je naš Splićanin, Bandić je pravi 'banditos'. Mislim, svi kradu, ali ovaj bar radi", rekla je neodlučna Gianna.

Simona Gotovac je ipak bila rezolutnija.

"Glasat ću za Nadana Vidoševića", rekla je odlučno Simona, koja je odbila pojasniti zašto je između svih predsjedničkih kandidata izabrala baš Nadana.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali