Play ponuda

VRUĆI TULUM U 'LJUBAV JE NA SELU': / Zoran se zaljubio u Suzi, Milena ljubila Nevena, a on je dirao po grudima

14.4.2021.
10:15
Play ponuda

U sinoćnjoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' nije nedostajalo uzbuđenja. Farmeri i farmerica napokon su upoznali sve one koji su im pisali. Zaiskrilo je kod dva para, Milene i Nevena te Zorana i Suzi

U sinoćnjoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' najzanimljiviji su bili Milena Kobajashi ex Karađorđević (44), poznata i kao Vita Maslačak, te Ivanka Milutinović i farmer Neven Landek (26). Neven je na prvi pogled odmah rekao da mu se Milena sviđa.

"Žena-zmaj, bih rekao. Volio bih imati takvu ženu", rekao je Neven. Zatim ga je iznenadio Milenin neposredni pristup. Milena je nakon predstavljanja prešla s riječi na djela i farmeru dala lekciju iz ruskog jezika. Neven nije shvatio o čemu priča, no Milena mu je brzo demonstrirala i strastveno ga poljubila.

"Totalno sam šokiran..." priznao je Neven nakon poljupca. Milena ga je odmah odlučila malo i ispipati, piše RTL.

Image
BOCKANJA, PROPITKIVANJA I STRASTVENI TRENUCI NA BRZIM SPOJEVIMA: /

Past će i prvi francuski poljubac među kandidatima

Image
BOCKANJA, PROPITKIVANJA I STRASTVENI TRENUCI NA BRZIM SPOJEVIMA: /

Past će i prvi francuski poljubac među kandidatima

Image
Image

"Ne da mi se pričati, ja bih odmah djelovala", rekla je Milena. Skinula ga je do pasa te konstatirala da je farmer dobro građen. Zatim je uslijedio pravi show.

"Možeš me dotaknuti za jednu grud", rekla mu je, a Neven je prvo pao u trans, ali naposljetku i učinio što je zatražila.

"Zamiješao je grud baš kako bi i sama moja majka zamijesila tijesto za palačinke. Zadovoljna sam, ima prolaznu ocjenu", rekla je Milena.

Zoran poljubio Suzi

Iskrice su se osjetile i kod jednog para, a riječ je o Zoranu i Suzi. Nakon vrućeg tuluma, završili su nasamo pričajući, a nije nedostajalo ni strasnih poljubaca. Zoran je otkrio da kad je ujutro ugledao Suzi odmah mu je došlo da je poljubi i da se jedva suzdržao.

shimmer fallback
shimmer fallback

Od ostalih farmera, brzi spoj prvi je imao najstariji farmer Marijan.

Svoje dame prvo je 'izrešetao' pitanjima o financijama. "Imate li možda kredit?" , "Kako stojite s kreditima?", započeo je Marijan no poslije je objasnio zbog čega je svoje dame doveo u nezgodnu situaciju.

Marijan ispitivao imaju li kredite

"Došla mi je dvaput ista žena. Prvi put sam joj otplatio kredit od 10 tisuća kuna, drugi put kad je došla je uzela 37 tisuća kuna i više to ne želim", objasnio je Marijan kako se opekao u životu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kada su mu sve njegove dame rekle da nemaju kredit, farmer se opustio pa su ostala pitanja bila mačji kašalj, a Bahra je komentirala da Marijanu treba čvrsta ruka.

"Njemu treba prava žena koja bi ga od toga mogla savladati", objasnila je Bahra.

Rasema dobila i cvijeće

Rasemini momci bili su vrlo romantični, neki su zapjevali, a neki joj poklonili cvijeće.

"Primijetio sam te kada si kosu bacila na stranu, rekao sam, uh, vidi ovu vrckavu!" rekao joj je Zvonko. Rasema se pak, začudila kada je saznala da jedan od njezinih muškaraca nema ni 40 godina!

"Ajme, 40? Al' me vole mladi!" smijala se farmerica dodajući da prema mlađima ne osjeća ništa osim majčinske ljubavi, dok su joj se neki farmeri jako svidjeli.

Zoranu su došle dame koje su bile starije od njega što mu je zasmetalo, a i nije ih imao baš što pitati pa ih je zamolio da one njega ispituju, no to nije teklo glatko pa su njegovi spojevi brzo završili.

Dragan očarao

Farmer s podužom listom kriterija, Dragan, svoje je dame oduševio. "Kako je zgodan!", "Ostala sam bez teksta kad sam ga vidjela, još je zgodniji uživo", komentirale su djevojke.

shimmer fallback
shimmer fallback

Neke su mu rekle da mu se dive zbog toga što je samohrani otac troje djece. "Treba vam dignuti spomenik!" rekla mu je Irena.

Play ponuda
Play ponuda