Play ponuda

VRAGOLASTA MAŠA PONOVNO RASPLAMSAVA MAŠTU: / Seksi tenisačica provocira iz kreveta, svi se pitaju ima li gaćice

Image
Foto: Instagram

Šarapova je podigla veliku buru kada je gostovala u jednoj ruskoj emisiji, a javnost je pokušala dokučiti ima li na sebi gaćice. Slično se dogodilo i sada...

15.3.2017.
21:52
Instagram
Play ponuda

Tenisačica Marija Šarapova, ne zamara se previše prašinom koju podiže. Njene kolegice su, naime, burno reagirale nakon što je tenisačici odobren nastup 24. svibnja u Stuttgartu. Ostale igračice su se pobunile što je tenisačica dobila pozivnicu od organizatora.

Najglasnija u tome je bila njena danska kolegica Caroline Wozniacki, koja ne zna zašto je Šarapova pozvana kada joj suspenzija zbog pada na dopinškoj kontroli istječe tek 26. svibnja.

"Mislim da svi vide što se tu radi. Izvrću pravila kako bi pogodovali onima kojima to odgovara. Rade što im je volja. Mislim da svatko zaslužuje drugu šansu, ali ako je netko suspendiran zbog dopinga, taj bi trebao krenuti od početka, od dna, a ne primati pozivnice. To je nepoštivanje ostalih igračica", rekla je bijesna Wozniacki.

No, atraktivnu Ruskinju to ne dira. Dok čeka svoj prvi meč nakon pada na dopinškom testu lani u Australiji, Maša krati vrijeme objavljujući seksi videe i fotografije na Instagramu.

Posljednju je 'okinula' u krevetu, a mnogi se pitaju je li na njoj potpuno gola.

Šarapova je podigla veliku buru kada je gostovala u jednoj ruskoj emisiji, a javnost je pokušala dokučiti ima li na sebi gaćice.

Play ponuda
Play ponuda