UPOZNALI SMO JE KAD JE POKUŠALA SKINUTI KILE DA BI OSTALA TRUDNA: / Danas ima jednu važnu vijest

Irena se u show 'Život na vagi' prijavila jer je htjela skinuti kilograme kako bi mogla ostati trudna

9.7.2019.
19:09
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Irena Štetić Andrin, kandidatkinja prošle sezone showa "Život na vagi", za RTL je otkrila da će ona i suprug uskoro postati roditelji. Naime, Irena je trudna već tri mjeseca, a potvrdu je dobila na Majčin dan. Bebi se veseli i njezin suprug, prvi s kojim je podijelila sretnu vijest. "Suprug je bio presretan, svi su vrištali od sreće, prijatelji, naši roditelji...", rekla je Irena te dodala da je njihovo dijete pravo čudo.

"Muž se pred Uskrs vratio u Hrvatsku iz inozemstva i rekao mi je da je dao otkaz jer želi biti sa mnom. Bila sam presretna zbog toga. Iako smo mislili da nećemo moći bez potpomognute oplodnje postati roditelji, dogodilo se čudo! Na Majčin dan shvatila sam da je nešto čudno, a kako mi je kasnila mjesečnica, odlučila sam napraviti test. Možete zamisliti koliko sam sretna bila", ispričala je Irena.

Dodala je da je zahvalna RTL-u i "Životu na vagi" koji su joj, tvrdi, to i omogućili jer je smršavjela 50 kilograma. Irena se u show prijavila jer je htjela skinuti kilograme kako bi mogla zatrudnjeti, a najveća podrška bio joj je upravo njezin suprug za kojeg kaže da je savršen.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali