GAĆICA IMA ILI NEMA? / Hana i Tarik obnovili bračne zavjete: Ona zablistala u najkraćoj i najprozirnijoj vjenčanici ikad

Par je u braku već deset godina. U Zagrebu su sada organizirali slavlje za prijatelje, a voditeljica je zablistala u najkraćoj i najprozirnijoj vjenčanici ikad

21.7.2021.
14:25
Instagram/hana

Hana Hadžiavdagić Tabaković rekla je "da" po drugi put istom muškarcu. Hana i Tarik pozvali su prijatelje u Zagreb i priredili im drugo vjenčanje. Točnije, bračni par je obnovio zavjete nakon deset godina i na ovaj način su obilježili mali jubilej.

"Naših 10 godina, naše vjenčanje koje nikada nismo imali, naša obnova zavjeta ispred najbližih prijatelja koji su obilježili naše zajedničke godine jer oni su više od prijatelja…oni su naša obitelj i sreća.  Hvala vam za spektakl koji je trajao 10 minuta u čast našim godinama koje smo proveli zajedno", napisala je Hana na Instagramu.

Hana je nosila prekrasnu kratku prozirnu vjenčanicu brenda Iv Ce, no upitno je nosi li voditeljica išta ispod haljine. Nosila je i bijeli buket, dok je na nogama imala bijele štikle. Moramo priznati da izgleda senzacionalno.

Pitanje je li na obnovi zavjeta bila i Tarikova sestra Hana Tabaković Baksa. Kada se ona udavala, Tarik i njegova odabranica nisu bili na vjenčanju. Kuma je Hani tada bila pjevačica Andrea Šušnjara.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen