MAJKA JE IMALA CRNE SLUTNJE / U zatvoru umro sin Sinana Sakića: 'Osjećala sam da će se nešto dogoditi. Uvijek je imao problema'

Image
Foto: Facebook/Sabina Sakić

Sa Sinanovom suprugom Sabinom i njenom kćeri Đulkicom nije u kontaktu te je neutješna zbog smrti sina

16.5.2023.
15:25
Facebook/Sabina Sakić
Play logo

U zatvoru u Sremskoj Mitrovici preminuo je sin Sinana Sakića, Rašid Sakić. Njegova majka Velida Milikić ne prestaje plakati, javlja Kurir.

U razgovoru za Kurir kaže da se mjesecima plašila najgorih vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što bih vam rekla, jako mi je teško. Mlađi sin mi je prije deset minuta rekao da je Rashid preminuo. Njemu je netko to javio, znate kako to već ide. Ili je otrovan ili se nešto dogodilo, ne znam, ne znam. Sumnjam, a ne znam šta da vam kažem", rekla je za Kurir i dodala da je predosjećala najgore.

Image
UMRO JE KRALJ NARODNE GLAZBE: /

Sinan Sakić izgubio bitku s teškom bolešću u 62. godini života

Image
UMRO JE KRALJ NARODNE GLAZBE: /

Sinan Sakić izgubio bitku s teškom bolešću u 62. godini života

"Osjećala sam da će se nešto dogoditi. Uvijek je imao nekih problema, uvijek sam se pitala hoće li ga netko ubiti. Svima je bio dobar, samo sebi ne. Nisam dobrog zdravlja, imala sam operaciju kralježnice i sada kad mi je sin javio ne znam kako ću s bolom. Ne znam ni gdje će biti sprovod. Ima sina u Loznici i ženu. Ne znam što će sad biti", kazala je neutješna Velida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ode jedna mladost'

Sa Sinanovom suprugom Sabinom i njenom kćeri Đulkicom nije u kontaktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad se nisam čula sa Sabinom. Niti smo u dobrim odnosima. Otkako sam rastavila od Sinana, svako je otišao svojim putem. Ćelu su othranili baka i djed. Vjerujte da nije imao nikakvu zaštitu od oca, ma ni od koga", ispričala je Velida.

Ona se prisjetila i posljednjeg razgovora s preminulim nasljednikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to kad je prvi put stigao u zatvor u Mitrovici. Prije toga je bio u Sarajevu i bili smo u kontaktu. Živio je s nekom djevojkom. Pobjegao je iz bolnice jer je imao nanogicu. Ode jedna mladost", rekla je Velida.

Često upadao u probleme s policijom

Rašid je poznatiji kao Ćelo, a u zatvoru u Sremskoj Mitrovici služio je trogodišnju kaznu zbog razbojništva, piše Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rašid je bio problematičan i često je upadao u probleme s policijom te se za njim tragalo. Prije dvije godine policija ga je uhvatila u vožnji po Loznici, a kako je imao tjeralicu, odmah je poslan na izdržavanje kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rašid je dobro poznat policiji te je često bio po zatvorima. Posljednji put uhićen je siječnju 2019. godine zbog sumnje da je s prijateljem Milanom C. (36) u središtu Loznice pretukao i opljačkao krojača V. M. (34). Nakon uhićenja određen mu je kućni pritvor te je dobio nanogicu. Tada je osuđen na sedam mjeseci kućnog pritvora.

"Protiv njega se vodi postupak zbog razbojništva, odnosno zbog sumnje da su opljačkali krojačku radnju. Navodno su, nakon što su uzeli sav novac koji su našli kod krojača, otišli u obližnji kafić i naručili piće. Upravo u tom kafiću policija ih je uhapsila" - ispričao je tada izvor za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sestra ga optužila za silovanje 20 djevojaka

On je kazao da Sakić nakon određivanja kazne nije smio napuštati prostorije kuće u kojoj je boravio bez odluke suda u Loznici.

U podužem dosjeu, Rašid ima krivična djela posjedovanje i prodaje droge, razbojništvo, nasilničko ponašanje, ali i ubojstvo Dragoljuba Despotovića Drajinog.

Play logo

Rašid se prije više od pola godine Kuriru javio iz zatvora u Sremskoj Mitrovici i izrazio nezadovoljstvo zbog navodnih izjava njegove sestre Đulkice Sakić i maćehe Sabine Sakić da im je zapalio kuću, ali i da je silovao 20 djevojaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno mi je da je trebala azil u Švicarskoj, ali ovo je pretjerivanje. Kad je uslijedilo paljenje kuće u Loznici, automatski su okrivili mene iako sam bio u inozemstvu. Klevetama nema kraja… Bio sam užasnut kad sam pročitao izjavu svoje polusestre da sam silovao 20 djevojaka, kao i da sam prijetio da ću silovati i njenu kćer. Svatko tko me poznaje zna da sam takve nasilnike tukao, maltretirao i pljuvao… Svašta sam prošao, ali ovo neću i odštetu ću tražiti preko odvjetnika. Ne želim da moje dijete sutra, kada poraste, čita takve gadosti i laži o meni, a da sam ja šutio o svemu tome" napisao je tada Rašid Kuriru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo