TRUDNA SIMONA PROGOVORILA O TEŠKOM DJETINJSTVU: / 'Jedina mi je želja da ne budem roditelj kakve sam ja imala'

Ponovna trudnoća Simonu je nagnala na razmišljanje pa je na Facebooku otvorila dušu i sa svojim pratiteljima podijelila detalje iz vlastitog djetinjstva.

26.1.2018.
11:49
Facebook/Simona G. Mijoković

Simona G. Mijoković nedavno je otkrila da je po treći put trudna. Lijepa vijest ju je veoma dirnula pa na Facebooku često promišlja o majčinstvu. Prije nekoliko je dana tako objavila dirljivu poruku posvećenu svom sinčiću Joshui kojeg je rodila prije samo sedam mjeseci, a sada se osvrnula i na vlastito djetinjstvo.

"Danas, kada gledam svoju djecu, jedina mi je želja da ne budem roditelj kakve sam ja imala. To je moja istina", napisala je Simona. Problem je, kaže, u tome što je smjela raditi sve što je htjela.

"Odgajana sam u potpunoj slobodi . Znači 'sve' mi je dopušteno . Često to usporedim s 'ulica me odgajala'", kaže bivša starleta. Smatra da su je roditelji zakinuli za "ljubav i brigu o njenoj duši koju danas njeno srce daruje njenoj djeci".

"Niti sam odgajana u vjeri, niti sam znala što znači život u vjeri. I kad kao dijete tako odrastaš bez pravih životnih (KRŠĆANSKIH) temelja, nesumnjivo je da ćeš u životu zalutati. Moje lutanje je već počelo u 12. godini", požalila se Simona te dodala: "Meni bi bilo nepojmljivo da ja na svoju djecu podignem glas, a kamoli da ih lupim ili tučem. Danas moj tata tvrdi da je mama kriva za moj odgoj tj. on ‘pere ruke‘ k'o Pilat. Ipak, ona ga je ostavila i otišla s drugim u Sloveniju i ona je imala starateljstvo. Nažalost, to starateljstvo - talent - zakopala je u zemlju. Oni imaju svoju istinu, a ta je da sam ja od sve djece u obitelji bila crna ovca. Razlika je u tome što sam ja sve grijehe priznala, dok drugi šute o svojim opačinama u obitelji. Ali tu je jedini Pravedni Sudac Isus Krist koji sve vidi i zna", napisala je bivša starleta.

Simona je otkrila i da joj nije važno svjetovno bogatstvo: "Što mi vrijede sve fakultetske diplome, ako nemam onu životnu: kakav biti čovjek iskrena srca, srca od mesa, a ne kamena, i kako živjeti djelima svoju vjeru u svetim sakramentima. To je ono što ja kao dijete nisam imala, ali zato danas živim za to da moja djeca imaju. A što znači ljubiti djecu? Brinuti prvenstveno o njegovoj duši ..., a NE dozvoliti mu sve", zaključila je Simonica.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali