BALKANSKA KRALJICA ELITNE PROSTITUCIJE / 'Politički moćnik mi prijeti da će angažirati ljude iz klana da me likvidiraju'

Madam Željka je bila glavni organizator prostitucije na jahtama, a sada je pobjegla u Švedsku iz Crne Gore zbog prijetnji ubojstvom

20.6.2021.
13:32
Facebook

Najpoznatiji ženski makro bivše Jugoslavije Željka Rolović tvrdi da je pobjegla iz Crne Gore zbog prijetnja ubojstvom koje je navodno dobila od "političkog moćnika".

Prema pisanju Kurira, ona se trenutno nalazi u Švedskoj gdje je zatražila azil. Čuvena madam Željka, koja je bila glavni organizator prostitucije na jahtama na Crnogorskom primorju, kaže da se uplašila za svoj život jer joj je, kako tvrdi, jedan politički moćnik iz Crne Gore navodno poručio da će "angažirati klan da je likvidirati, ukoliko se ne bude vidjela s njim".

Životno je ugrožena

"Prolazim kroz pravi pakao. Životno sam ugrožena. Trenutno se nalazim u jednoj europskoj državi gdje sam podnjela zahtjev za azil. Visoki moćnik bivše vlasti mi je posredno uputio prijetnje, da će, ako se u što kraćem vremenskom roku ne vidimo, angažirati ljude iz klana da me likvidiraju. Naime, od smjene režima u Crnoj Gori kod pojedinih biznismena i bivših ministara vlada opća histerija straha od potencijalnih svjedoka suradnika", tvrdi Željka.

Prema njezinim riječima, taj moćnik koji joj prijeti je navodno u strahu zbog dokaza za koje misli da ona ima.

"Zaista ne znam tko mi iz sigurnosnih krugova crta metu na čelo, šireći lažne informacije da posjedujem opasne dokaze u vidu snimki nekakvih dogovora o višemilijunskim transakcijama od ilegalnih poslova, koji su se navodno dogodili na jednoj ruskoj jahti. Dogodilo se to da je plasirana lažna priča da sam bila prisutna na večeri u društvu kriminalaca i političara, gdje je između ostalog dogovorena spomenuta transakcija. Zapravo, iza svega stoji patološko ljubomorni političar, koji bi me pod cijenu svega htio vratiti u staro okruženje", zaključila je Rolović.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali