TOŠIĆ OTPUSTIO KUĆNU POMOĆNICU, ZNALA JE ZA PORNOAFERU? / 'Misli da je prikrivala Karleušu dok je Ognjen dolazio u njegovu kuću'

Izvor tvrdi da je kućna pomoćnica godinama trpjela poniženja i uvrede, no nikada se nije miješala u njihov brak

12.6.2019.
12:15
Instagram/Jelena Karleuša

Duško Tošić, suprug pjevačice Jelene Karleuše, prije nekoliko dana vratio se iz Kine gdje igra za tamošnji klub Guangzhou, a prvo što je učinio nakon povratka u Srbiju je smjena kućnih pomoćnica. Kurir piše da je nogometaš otpustio dadilju koja je Jeleni bila na usluzi posljednje desetljeće i zaposlio novu mlađu radnicu od 27 godina. Duško se na ovaj korak odlučio jer je posumnjao da je dadilja dvije godine skrivala da se njegova žena potajice viđa s nogometašem Ognjenom Vranješom, a da mu nije rekla za to.

Zamijenit će ju mlađa

Izvor tvrdi da Karleuša nije stala u obranu pomoćnice. "Duško je odlučio uzeti stvar u svoje ruke. Godinama je slušao apsolutno sve kako Jelena kaže, nije se bunio niti joj se miješao u odluke oko kuće i djece, ali sada se sve to promijenilo. Nažalost, posljedice toga što mu se žena viđa s drugim snosi kućna pomoćnica. Nogometaš sumnja da je ona prikrivala Karleušu dok je Ognjen dolazio u njegovu kuću i odlučio je zaposliti mladu, lijepu djevojku koja će mu biti odana. Jelena nije imala pravo glasa jer više ne može utjecati na njegove odluke i nije stala u njezinu zaštitu. Točnije, pustila je niz vodu pa je žena iznenada ostala bez posla", ispričao je izvor blizak obitelji Tošić.

Bila je profesionalna i odana

Dodao je da je dadilja profesionalno radila svoj posao i da se nije željela miješati u njihove privatne stvari. "Ona je s Duškom proživjela sve i svašta. Trpjela je uvrede i poniženja, ali i uz to što su se oboje prema njoj ponašali nedolično, ona se nikada nije željela miješati u njihov buran bračni život. Nije ju zanimalo dovodi li Jelena ljubavnika ili joj je to prijatelj. Važno joj je bilo da brine o djeci, a ne tko se s kim i kada viđa. Međutim, Duško je sve istražio i shvatio da je ona znala kada je Ognjen dolazio u njegovu kuću potajice i zato ju je odlučio otpustiti. Jelena nije smjela ništa reći i samo je odmahnula glavom kada je Duško to rekao. Izgleda da je odlučio da odsad drži sve konce u rukama", zaključio je izvor.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali