HAUSERU PUKAO FILM / 'Ovo je totalno izmaklo kontroli. Šteti mojoj reputaciji, imenu, imidžu... Moramo to zaustaviti!'

Glazbenik se putem videa na Instagramu obratio svojim pratiteljima i upozorio na tisuće lažnih profila koji se predstavljaju kao on

21.7.2021.
10:00
Instagram

Stjepan Hauser (35) snimio je video u kojem upozorava pratitelje na Instagramu na brojne lažne profile preko kojih se ljudi predstavljaju kao on. 

"Ovo s lažnim Hauserima je totalno izmaknulo kontroli. Sad govorimo o tisućama lažnih profila svaki dan na svim društvenim mrežama. To postaje veliki problem, šteti meni, mojoj reputaciji, mom imenu, mom imidžu. Moramo to zaustaviti. Već sam vam rekao i ponavljam: samo je jedan pravi Hauser", rekao je Stjepan, a potom namignuo kameri.

"Molim vas, ne vjerujte tim varalicama koje vas kontaktiraju s lažnih profila, daju vam lažne informacije, traže od vas novac, grozne se stvari događaju. Moramo nešto učiniti da to zaustavimo jednom zauvijek. Postoji jedna moja službena stranica na Instagramu, jedna službena stranica na Facebooku, jedna službena stranica na YouTubeu. Sve što nije službena stranica - lažno je", zaključio je. 

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen