Play ponuda

TEŠKI DANI ZA ANTU GOTOVCA: / 'Umrli su mi bliski prijatelji, puno ih je bolesno, situacija je kaotična...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Gotovac je u Beogradu u izolaciji i pazi na zdravlje

10.7.2020.
22:02
Igor Kralj/PIXSELL
Play ponuda

Ante Gotovac posljednjih godina živi u Beogradu gdje je puno zaraženih koronavirusom, a vlada i velika napetost zbog prosvjeda. On se, kako kaže, u potpunosti povukao i pazi na zdravlje i prehranu. "Znam situaciju u bolnicama u Srbiji, koja je kaotična. Jedem puno vitamina, voća i povrća, kuham si juhe, ne izlazim uopće, čuvam se baš", objasnio je za 24sata.

Image
SIMONA OBJAVILA FOTKE TRUDNOĆE KOJU JE TAJILA: /

'Koliko plodova niče, a koliko će ih još doći...'

Image
SIMONA OBJAVILA FOTKE TRUDNOĆE KOJU JE TAJILA: /

'Koliko plodova niče, a koliko će ih još doći...'

U izolaciji je

Tvrdi da su noćni izlasci i poroci iza njega pa mu ta vrsta zabave ni ne nedostaje. S godina je, tvrdi, postao jutarnji tip. "Mislim da je ipak teže razboljeti se i završiti u bolnici, nego biti kod kuće", rekao je.

Tijekom pandemije izgubio je bliske prijatelje koji su izgubili bitku s koronavirusom. Preminuo mu je prijatelj Žare kod kojeg je osam mjeseci živio u vili u Dedinju, a koronom se zarazio u Beogradu i preminuo u roku od nekoliko dana. "Imao je 65 godina, ali dobro se držao, jači je bio i od mene", rekao je. Njegov drugi prijatelj Dejan je 21 dan bio na respiratoru.

U kontaktu je sa Simonom

"Šokiralo me to sve skupa. Nisam im išao na sprovode, otići ću sam na grob. Mislim da se čovjek i pravo prijateljstvo nose u srcu. Nisam išao na sprovod zbog korone, odnosno zbog velikog rizika od zaraze. Ali čuo sam im se s obiteljima", ispričao je Gotovac koji je stalno u kontaktu s bivšom suprugom Simonom Mijoković koja je zabrinuta za njega. "Čuvam se, i ja njoj isto i njezinoj obitelji želim sve najbolje", zaključio je.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda