Play ponuda

PROCURILE FOTKE / Borna Ćorić navodno ljubi 13 godina stariju srpsku zvijezdu: Prvo ga je odbijala, ali je ipak popustila njegovu šarmu

Image
Foto: Petar Glebov, Antonio Ahel: ATA Images/Pixsell

Hrvatski tenisač Borna Ćorić navodno već neko vrijeme ljubi stariju srpsku pjevačicu, prenose srpski mediji

21.1.2023.
13:37
Petar Glebov, Antonio Ahel: ATA Images/Pixsell
Play ponuda

Srpski Kurir piše da hrvatski tenisač Borna Ćorić već neko vrijeme navodno ljubi stariju srpsku pjevačicu Katarinu Ostojić Kaju.

Susret sa srpskom pjevačicom

Pjevačica i tenisač su se navodno upoznali prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo između njih pojavile su se iskrice prema tvrdnjama Kurira, kojem je izvor rekao da u početku Kaja nije htjela prihvatiti Ćorićevo udvaranje jer je mlađi od nje i to čak 13 godina, ali je brzo popustila te da su službeno počeli izlaziti prije nekoliko tjedana i da se viđaju ponekad u Zagrebu i Beogradu.

Image
KATARINA OSTOJIĆ KAJA /

Pogledajte fotografije srpske pjevačice koju je navodno zaveo mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić

Image
KATARINA OSTOJIĆ KAJA /

Pogledajte fotografije srpske pjevačice koju je navodno zaveo mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić

Srpski mediji navode i da su posljednji put zajedno viđeni u jednom restoranu gdje je te noći pjevao Ljuba Aličić. Kurir je dobio dojavu da će tog dana Borna avionom sletjeti u Beograd i da je plan najprije otići do stana gdje Kaja živi, a potom zajedno otići u izlazak, ali su odlučili prije odlaska u grad odraditi trening pa je Kaja novog dečka prvo odvela u fitness-studio u kojem radi njezin bliski prijatelj Nikola Anđelić. Nikola se taj dan pohvalio na svom Instagramu da je kod njega svratio poznati tenisač.

shimmer fallback
shimmer fallback

Borna voli starije žene?

Par je navodno kasnije u restoranu izmjenjivao nježne dodire i šaputanja, a po fotografijama koje je podijelio Kurir vidljivo je da među njima postoji nešto više. Pjevačici Borna nije prvi mlađi partner, a nije ni prvi Hrvat s kojim je imala romansu.

Prije nekoliko mjeseci se šuškalo da će Kaja stati pred oltar s nogometašem Mateom Pavlovićem, s kojim je bila tri godine. Trebao joj je to biti četvrti brak, ali ipak nisu stali pred oltar. Pjevačica se za prvog supruga Nikolu Dragojlovića udala s 19 godina i s njim dobila kćer Nikolinu te se 2009. vjenčala s košarkašem Urošem Duvnjakom, s kojim se razvela već krajem 2010. godine. Treći suprug bio joj je DJ Junior Jack, od kojeg se razvela nakon pet godina braka i to navodno zbog našeg nogometaša.

Borna također voli starije žene. Na početku svoje karijere ljubio je voditeljicu i novinarku Valentinu Miletić, ali je njihova ljubav pukla.

Play ponuda
Play ponuda