Play ponuda

ZABRINULA OBJAVOM / Tatjana Jurić završila u bolnici: 'Nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove je milina. Što i kako dalje, vidjet ćemo'

Image
Foto: Instagram

Radijska voditeljica Tatjana Jurić završila je u bolnici te se javila s Rebra

29.7.2022.
8:54
Instagram
Play ponuda

Radijska voditeljica Tatjana Jurić u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu otkrila je svojom pratiteljima da se nalazi u bolnici uz fotografiju selfija u bolničkom krevetu.

Kako dalje?

"Samo da vam kažem, trči se već večeras od maksimirskog Sokola s početkom u 8 sati. Ja moždaaa malo zakasnim, zadržala me divna ekipa Neurokirurgije na Rebru. Živjeli 'blokatori' (nazovimo ih tako da ne odemo u medicinsku terminologiju) koje su mi prekjučer ubrizgali i hvala dr. Đuriću i ekipi s Rebra, kao i ekipi u Sv. Katarini; nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove prava je milina! Mali je ovo korak za moju discus herniju, veliki za mene! Što i kako dalje, vidjet ćemo, sad mirovanje i lagano vježbanje. Hvala svima na porukama, sve je ok", napisala je voditeljica uz fotografiju.

Podrška prijatelja

Iako joj je većina poželjela da se brzo oporavi, od Nine Badrić, Jelene Rozge i Josipe Pavičić, a Vanna joj je napisala: "Pa Tajči draga… budi jaka kao i do sada", neki su skrenuli pažnju da Tatjana jako lijepo izgleda i u bolničkom krevetu.

Tako joj je televizijska voditeljica Antonija Mandić napisala: "Boli te đon, i na ovoj bolničkoj fotki si zgodna." S time se složila i Viktorija Rađa: "Lipa si i u bolnici."

Image
DIJELI IH VIŠE OD 20 GODINA /

Bivša djevojka Joška Lokasa zavodi magičnim oblinama: Promijenila je nekoliko bikinija i u svakom oduzima dah

Image
DIJELI IH VIŠE OD 20 GODINA /

Bivša djevojka Joška Lokasa zavodi magičnim oblinama: Promijenila je nekoliko bikinija i u svakom oduzima dah

Sementa Rajhard poznaje liječnika Đurića kojeg je Tatjana spomenula pa joj je napisala: "Brz oporavak. Dr. Đurić je sve."

Play ponuda
Play ponuda