MNOGI SU JE VRIJEĐALI / Suzana Mančić o snimanju za Playboy: 'Imala sam 48 godina i izgledala fenomenalno, a platili su mi trostruko više nego drugima'

Image
Izvor: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL

Suzana je kazala da su je za pozirane u Playboyu inspirirale žene koje su prije nje napravile

5.3.2023.
17:38
Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL

Jedna od najljepših Loto djevojaka bivše Jugoslavije Suzana Mančić (66) s 48 godina pozirala je za srpski Playboy. Ona je u gostovanju na Blic televiziji otkrila da je nakon snimanja dobila mnogobrojne uvrede.

"Pretpostavljala sam da će biti udaraca s lijeve i desne strane, ali nisam očekivala ovoliku lavinu loših komentara. I to je prošlo, ali mislim da je 'Playboy' značajna stavka u mojoj biografiji", kazala je.

Image
POTPUNO ISKRENO /

Odgovorom sve iznenadila: Najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić otkrila što joj je najvažnije kod muškarca

Image
POTPUNO ISKRENO /

Odgovorom sve iznenadila: Najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić otkrila što joj je najvažnije kod muškarca

"Znala sam da će biti cirkusa, čaršijskog ogovaranja i negativnih komentara, ali tako se pomiču granice, zar ne? Nitko mi nije rekao 'Bravo, Mančić', nitko nije pohvalio kvalitetu fotografija, glavna tema su bile moje godine, kako se usuđujem…", dodala je.

Suzana je kazala da su je za pozirane u Playboyu inspirirale žene koje su prije nje napravile.

Nije to napravila samo za sebe

"Divili smo se ženama iz inozemstva iz Playboya, njihovoj hrabrosti i ljepoti. Tada sam odlučila da ću to učiniti", rekla je.

Snimanje je trajalo dva dana, a Suzana je rekla da je da su joj platili i tri puta više od iznosa koji su drugi dobivali.

"Ja sam u to vrijeme imala 48 godina, izgledala sam fenomenalno, linija mi je bila savršena, godinama sam uporno vježbala", rekla je te je istaknula da se nije slikala samo zbog sebe, već "da osnaži sve one žene iz pedeset i neke, koje su odavno proglašene za babe".

"Ne kajem se, štoviše, ponosna sam na sebe što sam savladala nametnute tabue i sram, i pokazala da ljepota žene ne ovisi o godinama. Pokazala sam hrabrost", kazala je Suzana.