Nataša Bekvalac, njezin suprug Luka Lazukić te njihova dadilja saslušani su jučer u Prvom osnovnom tužilaštvu u Novom Beogradu zbog nasilja u obitelji. Prema optužnici, Lazukić je u noći s 13. na 14. travnja pjevačici nanio lakše tjelesne ozljede.

Lazukić je na sud stigao u pratnji odvjetnika. Njegov je iskaz trajao oko dva sata, a u njemu je negirao optužbe, tvrdeći da ga je pjevačica lažno prijavila. Ispričao je da je te noći bio u gradu s prijateljima i da je Bekvalac njega napala, i verbalno i fizički. Tvrdio je da ju je on "samo odgurnuo od sebe", piše Blic.

Prema njegovoj priči, Nataše nije bilo kod kuće kada je on izlazio pa joj je SMS-om javio da izlazi na piće s prijateljima. Vratio se oko četiri ujutro i zaspao u drugoj sobi, a pjevačica ga je ubrzo počela buditi. Tvrdi da je bila pijana, da je vikala, vrijeđala ga i prijetila mu da će ga ubiti. Razlog svađe su bile poruke druge žene koje mu je pronašla u mobitelu.

Izjavio je da je pjevačica promijenila ponašanje još za vrijeme trudnoće kada joj je rekao da mora pripaziti na troškove. Tvrdi da se nakon porođaja čudno ponašala i da se jednom čak posjekla nožem po ruci, za što navodno ima i svjedoka. Rekao je da se boji za svoju sigurnost jer mu je Natašin otac prijetio.

Pjevačica plakala tijekom saslušanja

Nakon Lazukića, iskaz su dale Bekvalac i dadilja, koje su na sudu provele četiri sata. Na njihovu saslušanju su bili i Lazukićevi odvjetnici.

Pjevačica je tijekom svog saslušanja plakala, pišu Novosti. Ispričala je da ju je suprug ubrzo nakon vjenčanja počeo psihički maltretirati. Nije volio ni njezine prijatelje ni obitelj, a imao je i ljubomorne ispade zbog jednog njezinog prijatelja.

Prema njezinoj priči, i ona je te večeri izašla na piće. Zaspala je i probudila se oko pola pet kako bi pripremila hranu za kćer Katju koju je rodila u veljači. Kad je vidjela da Luka spava u dnevnoj sobi, htjela ga je probuditi kako bi ga pitala zašto je pijan vozio motor i gdje je bio do jutra. Nije ga mogla probuditi pa je uzela njegov mobitel i pronašla poruke od više žena. S jednom je redovno komunicirao i ona mu je slala fotografije. Jedna mu je djevojka navodno pisala da joj nedostaje i da jedva čeka da dođe u Zagreb.

Kada se Lazukić probudio, napala ga je zbog toga, nakon čega je uslijedila svađa. Međusobno su se vrijeđali. On je nju nazvao kurvom, a kada mu je rekla 'Mama ti je kurva', šakom ju je udario u glavu. Nataša je tvrdila da je od udarca pala na pod, a kada je htjela ustati, on ju je uhvatio za kosu i još nekoliko puta udario. Bacio ju je na pod te je nogom udario u ranu od carskog reza, rekla je Bekvalac. Kazala je da nije istina da je te noći pila alkohol i da se ranije samoozljeđivala.