Pjevačica ima masnice i ogrebotine na licu i tijelu. Njezin suprug tvrdi da joj ih nije on nanio već ih je zadobila na masaži. Tvrdi da je lažirala napad te da je bila riječ samo o naguravanju.

Nataša Bekvalac, koju je u noći s petka na subotu istukao suprug Luka Lazukić, puna je modrica i ogrebotina na licu i tijelu. Pjevačica je zbog toga potražila medicinsku pomoć, a dijagnosticiran joj je i snažan potres mozga. No, Lazukić poriče da ju je pretukao i optužuje je da je lažirala napad te da je ozljede dobila na masaži.

“Samo smo se malo gurali i čupali, nisam joj ništa napravio”, izjavio je Lazukić, piše srpski Blic. Navodno je ispričao kako je Nataša nakon poroda bila jako ljubomorna te je stalno radila scene te da mu je žao što je došlo do sukoba.

No, magazin Blicje jučer objavio fotografije pjevačice koja izgleda brutalno pretučeno.

Varao ju je?

Par se posvađao usred noći kada je Lazukić došao kući pijan. Pjevačica mu je u mobitelu pronašla poruke druge žene, a svađali su se i zbog financija. Lazukić je postao nasilan. Pjevačica tvrdi da ju je tukao rukama i nogama te da ju je šakama udarao u ranu od carskog reza. Potkraj veljače je rodila njihovu kćer.

Luka je prije svađe viđen u jednom beogradskom noćnom klubu gdje je bio s prijateljem i dvjema djevojkama, s kojima se odvezao u nepoznatom smjeru, rekao je izvor za Blic.

Lazukiću je određena zabrana prilaska pjevačici na još mjesec dana. Ovo mu nije prvi put da je optužen za nasilničko ponašanje. Zbog tučnjave u New Yorku mu je 2011. trajno zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države. Tada je u jednom noćnom klubu brutalno pretukao jednog američkog državljanina.

Lazukić navodno duguje oko 50.000 eura (oko 370.000 kuna) određenom krugu ljudi koji su ga zbog toga svakodnevno pritiskali, piše Alo. Zbog nevraćanja duga su gnjavili i pjevačicu.