Stvarno su hrabri - Kate i William 'kontra' kraljevske tradicije

shimmer fallback
10.10.2013.
15:08
Play logo

Prema odluci vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, George Alexander Louis, princ od Cambridgea, bit će kršten 23. listopada u kapelici palače St. James. Upravo će iz tog razloga popis gostiju biti dobrano srezan.

Naime, iako su svi očekivali da će prvi sin princa Williama i Kate Middleton biti kršten prema kraljevskoj tradiciji u Buckinghamskoj palači pred velikim brojem uzvanika, roditelji malenog Georgea odlučili su se za intiman čin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će se na popisu uzvanika naći tek najuža obitelj, kraljica i princ Philip, princ Charles i vojvotkinja od Cornwalla, princ Harry, te Kateini roditelji, Michael i Carole Middleton, sestra Pippa i brat James, piše Daily Mail.

Još uvijek se čeka konačna potvrda popisa uzvanika kao i imena šestero kumova, no ako je za vjerovati naklapanjima to će najvjerojatnije biti Williamov dugogodišnji savjetnik Jamie Lowther - Pinkerton, najbolji prijatelj Thomas Van Straubenzee i bivša kraljevska dadilja Tiggy Legge Bourke.

Play logo

Obzirom da su princ William, princ Charles, princ Andrew i princeza Anne kršteni u Music Roomu u Buckinghamskoj palači, ova je promjena mjesta krštenja malenog Georgea šokirala mnoge. Međutim, William i Kate već su pokazali da nisu 'robovi' kraljevskih običaja. Tako su smanjili predloženi popis gostiju za vlastito vjenčanje te umjesto službenog portreta objavili prvu obiteljsku snimku princa Georgea koju je snimio Katein otac Michael.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, William i Kate su vezani za palaču St. James Palace, gdje je donedavno bio njihov dom, a ispred oltara kapelice ležalo je i tijelo Williamove majke Diane, kada su joj obitelj i prijatelji odali počast prije ispraćaja u Westminsterskoj opatiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo