Što je to ostalo od jedne od najpoželjnijih u svijetu?

Nakon što ju je mlađahni suprug Ashton Kutcher prevario sa Sarom Leal, Demi Moore, koliko god da se trudila, ne može prihvatiti posljedice njegove nevjere, koje iz dana u dan uzimaju sve više maha

27.10.2011.
20:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Koliko ju je takav razvoj događaj pogodio dovoljno govori sama pojava Demi Moore, koja je svakim danom sve mršavija i neuglednija.

Iako je do nedavno figurom i ljepotom slovila kao uzor i mnogo mlađima od sebe, poznata je glumica ipak 'pokleknula'. Kako stvari stoje, za sve je kriva depresija i razočaranje ponašanjem svog supruga.

Njeni bliski prijatelji tvrde kako se nakon Ashtonove afere Demi odala alkoholu i gladovanju, te da joj hitno treba pomoći.

Njihovo je mišljenje vrlo jasno - poznata glumica to radi samo kako bi privukla pažnju Kutchera te mu dala do znanja koliko pati.

'Dan joj se svodi na alkohol, cigarete i energetska pića. Od kada je saznala za prevaru nije pojela nijedan cijeli obrok, većinom uzme jedan ili dva griza i to je to', rekao je izvor blizak glumici za OK Magazine.

Iako se trude kako bi brak postaviti na nove temelje, Moore je svjesna svega što je Ashton napravio te ne može tako lako prijeći preko toga.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali