Play ponuda

STIGLA GA KARMA, A I PRAVOSUĐE: / Muškarac koji je hakirao gole fotke Jennifer Lawrence ide u zatvor

Image
Foto: AFP, Jamie McCarthy

Majerczyk je hakirao više od 300 e-mail adresa i drugih online korisničkih računa slavnih osoba.

26.1.2017.
9:42
AFP, Jamie McCarthy
Play ponuda

Edward Majerczyk je završio u pritvoru na devet mjeseci jer je provaljivao na online račune 30 slavnih osoba i krao njihove privatne fotografije i videe, uključujući one golišave.

Image
PROGONI JE SNIMKA STARA 11 GODINA: /

Pogledajte zašto se Jennifer Lawrence srami svoje prve uloge

Majerczyk je hakirao više od 300 e-mail adresa i drugih online korisničkih računa slavnih osoba, uključujući onaj Jennifer Lawrence čije su fotografije završile na internetu.

Amerikanac (29) iz Chicaga je sve priznao. Njegov odvjetnik kaže kako je u vrijeme kad je to radio bio u depresiji i da mu je žao zbog svega.

"Osjećao se loše i stalno je gledao pornografiju. Tražio je nešto što će nadopuniti praznine u njegovom životu u kojem se puno puta razočarao", rekao je njegov odvjetnik te dodao da je Edward potražio stručnu pomoć. Nakon skandala koji je izbio, Edward je patio od napadaja tjeskobe i panike jer se loše osjećao

Fotografije Jennifer Lawrence pojavile su se na internetu 2014. godine, a ona je taj čin u intervjuu za Vanity Fair nazvala 'seksualnim zločinom'.

Osim Jennifer, Majerczyk je hakirao i račune Kate Upton, Kirsten Dunst i Gabrielle Union. Odvjetnik tvrdi da je Edward fotografije ukrao za 'osobnu upotrebu'. Sud nije mogao utvrditi je li haker kriv za objavljivanje fotografija u javnosti.

Play ponuda
Play ponuda