Play ponuda

'LJEPOTICA I ZVIJER' / Stankica se pohvalila isklesanim torzom svojeg Tonija, a onda i stanjem veze: 'On kad dođe u Banja Luku, on tamo više nije gost...'

Image
Foto: Instagram

Toni Šćulac majicom je prekrio glavu, a otkrio je svoj savršeni mišićavi torzo na fotografiji

15.8.2022.
16:43
Instagram
Play ponuda

Banjalučanka Stankica Stojanović na svom Instagram Storyju pohvalila se savršenim tijelom svoga "Gospodina Savršenog" Tonija Šćulca.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ona je, naime, podijelila fotografiju na kojoj je Toni majicom prekrio glavu, a otkrio je svoj savršeni mišićavi torzo.

Stankica u opisu objave nije ništa napisala, već je samo tagirala svoga dragog.

Nedavno je zaljubljeni par na svojim Instagramima podijelio romantičnu sliku na kojoj su njih dvoje pozirali zagrljeni u plićaku mora na jednoj plaži u Crnoj Gori, gdje su proveli dio ljetovanja.

Image
A GDJE JE GOSPODIN SAVRŠENI? /

Stankica Stojanović podijelila snimke s plaže, pa oduševila tijelom boginje

"Najlipše stvari u životu ne stanu u nikakve jednadžbe ni formule…", napisao je Toni u opisu objave te je dobio brojne lajkove i komplimente od svojih obožavatelja.

"Stvoreno jedno za drugo", "Gdje ja vidjeh dvoje bješe samo Jedno", "Predivni", "Ljepotica i zvijer", poručili su mu oduševljeni pratitelji.

Podsjetimo, Stankica i Toni žive na relaciji Banja Luka - Split, no razmišljaju i o tome da počnu zajedno živjeti.

"Velike planove o preseljenju volimo čuvati za sebe. Realizacija je slađa i dogodit će se prije ako se o tome šuti. Imamo dovoljno godina da smo u našoj vezi ozbiljni. Kad Toni dođe u Banju Luku, on više nije gost. Ima svoju teretanu, prijatelje i radnje koje ondje obavlja. Tamo je domaći i rado je viđen. Mi u Banjoj Luci obožavamo dalmatinski naglasak pa ga ljudi rado slušaju", ispričala je Stankica nedavno za Story.

Play ponuda
Play ponuda