Play ponuda

SRPSKA STARLETA TIJANA AJFON IDE KOD PSIHIJATRA: / 'Ovisnica sam o kokainu, idem na liječenje'

Image
Foto: Instagram/Tijana Maksimović

Srpska starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, u posljednje vrijeme vodi borbu s narkoticima.

30.10.2016.
13:54
Instagram/Tijana Maksimović
Play ponuda

Srpska starleta i jedna od sudionica reality showa Parovi, koja je nedavno izbačena iz jednog drugog reality showa nakon samo par sati, Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon, nedavno je priznala da je konzumirala kokain.

Govorila je da je "jednom probala" i da strahuje da će ga nastaviti konzumirati, a sada je otkrila za Mondo da je "pokleknula" i da ide na liječenje zbog svoje ovisnosti.

Image
SRPSKA STARLETA TIJANA AJFON PRIZNALA: /

'Kokain će me uništiti!'

Image
SRPSKA STARLETA TIJANA AJFON PRIZNALA: /

'Kokain će me uništiti!'

"Svaki početak je težak, tako i ovaj moj. Odlučila sam da više nikada u životu neću uzeti ništa što ima veze s narkoticima. Jako mi je stalo do toga da radim na svojoj budućnosti i da se brinem o svome zdravlju, što do sada nije bio slučaj jer sam krenula krivim putem", otkrila je starleta.

"Kokain sam prvi put probala iz zabave, nesvjesna što radim. Svaki sljedeći put sam poželjela da ga ponovo konzumiram, ali sam nakon svega odlučila prestati s tim", dodaje starleta i otkriva tko joj u tome pomaže.

"Svakog dana vrijeme provodim s timom stručnjaka. Po nekoliko sati sam kod psihijatra, razgovaramo o svemu i kako bih trebala reagirati kada sljedeći put dođem u iskušenje da probam kokain. Ponosno mogu reći da nikada više neću uzeti narkotik ili nešto tome slično. Odlično znam da se ne možete navući na ovu vrstu supstance, ali svakako vam ona može prijeći u naviku da ga stalno konzumirate. Meni su psiholozi pomogli da se sada bolje osjećam i da pronađem sebe", rekla je Tijana.

Play ponuda
Play ponuda