Play ponuda

UNIŠTILA JE BOLEST / Srpska pjevačica Nataša Bekvalac prikovana za krevet: 'Ne mogu se pomaknuti, boli me svaka kost'

Image
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
19.1.2023.
17:04
Antonio Ahel/PIXSELL
Play ponuda

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac (42) zabrinula je svoje fanove kada je na Instagramu objavila da se razboljela i da je prikovana za krevet.

Prikovana za krevet

Naime, pjevačica je objavila fotografiju iz kreveta, na kojoj se vidi da je priključena na infuziju te je otkrila da trenutno ima virus koji veoma teško podnosi.

"Nikada u životu ovo nisam osjetila. Ljudi, kakva je ovo viruščina, svaka kost me neizdrživo boli, ne mogu pomaknuti prst, oko, ništa, temperatura divlja. Isuse, ovo je gore sto puta od korone", napisala je Nataša.

shimmer fallback
shimmer fallback

Virus uhvatio mnoge

Inače, i njena kolegica Stanojka Mitrović Ćana nedavno je objavila da je imala virus i bila u istoj situaciji kao i Nataša.

Image
'SJAJ U OKU I PIJESAK NA...' /

Nives golom guzom podigla celzijuse, ali i zbunila mnoge: Ovakve tange još nismo vidjeli, gdje je završila trakica?

"Dragi prijatelji, želim se od srca svima zahvaliti na podršci, lijepim riječima, razumijevanju i svoj ljudskosti koju ste pokazali. Od Boga vam želim zdravlje. Ovaj virus, kako god se zvao, nemojte podcjenjivati jer je užasno uporan i duplo vraća. Ja sam ga podcijenila, misleći da ga mogu riješiti i kaznio me. Bolje sam, Bogu hvala, ali još nisam skroz ozdravila. Kašalj nezapamćen, izbacivanje šlajma i sveukupna slabost još su prisutni. Glavobolja, temperatura i promuklost su prošli", napisala je Ćana.

Play ponuda
Play ponuda