SPISATELJICA JULIJANA MATANOVIĆ MAJKU JE SAHRANILA NA VLASTITI ROĐENDAN: / Od nje se oprostila dirljivom objavom

Image
Foto: Damir Špehar/PIXELL

Poznata književnica Julijana Matanović se emotivnom objavom na Facebooku oprostila od voljene majke koja je preminula na uskršnji ponedjeljak.

6.4.2021.
14:37
Damir Špehar/PIXELL
Play logo

Uz zajedničku fotografiju na kojoj su ona, majka Anđa i Julijanina kći Magdalena, Julijana je svojoj majci posvetila dirljive riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čim bi rekla „“Sretan ti rođendan“, stavljajući pauzu između „rođen“ i „dan“, mama bi započela pričati kako joj je prvi porod, taj sa mnom, bio jako težak. Krenulo je u gradačačkoj bolnici 5. travnja izjutra i trajalo cijeli dan, do 6. travnja. U sedam i pet zakmečala sam ja. Znala sam zbog čega mama ima potrebu svake godine oživljavati težinu poroda.

"Ja sam ta koja te rodila"

Play logo

Zbog svega onoga što je uslijedilo poslije. „Ja sam ta koja te rodila, i to s puno muke - poručivala je - i nemoj to zaboraviti“. Bila joj je dvadeset i jedna. Umrla je jutros, izjutra. 5. travnja, šezdeset i dvije godine nakon što je krenula po svoje prvo majčinstvo. Ispratit ćemo je, nas četvero, sutra, 6.travnja, na moj rođendan. Čut ću je kako kaže: „Sretan ti rođendan“, stavljajući dugu, dugu pauzu između „rođen““ i dan“.", napisala je Julijana.

Njezina majka preminula je u dobi od 83 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo