ŠOKANTNA ISPOVIJEST JEDNE OD NAJLJEPŠIH ŽENA SVIJETA: / 'Osjećala sam da sam rođena u krivom tijelu, mislila sam da bih trebala biti muškarac'

Image
Foto: Instagram/ Irina Shayk

Irina je priznala da je nakon očeve smrti postala muška figura u kući te donijela odluku da se nikada neće udavati

29.1.2020.
16:57
Instagram/ Irina Shayk
Play logo

Ruska manekenka Irina Shayk je u intervjuu za magazin Vogue otkrila je da je u tinejdžerskih danima vodila borbu sa seksualnošću i rodnim određenjem. "Pratio me osjećaj da sam rođena u krivom tijelu. Osjećala sam da bih trebala biti muškarac. Ne znam zašto, možda je to povezano s time što je moj otac uvijek htio sina, a nije ga imao", rekla je za spomenuti magazin te dodala da je kasnije analizirala svoje osjećaje i zaključila da je to ustvari bio splet okolnosti.

Image

ULTRAKRATKA MINICA I VRTOGLAVE POTPETICE: Irina Shayk u oskudnoj kombinaciji pokazala ubojite noge

Image

ULTRAKRATKA MINICA I VRTOGLAVE POTPETICE: Irina Shayk u oskudnoj kombinaciji pokazala ubojite noge

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas voli svoju ženstvenost

"Kada je moj otac preminuo, ostale smo majka, sestra i ja same. Tada sam prihvatila ulogu muške figure u kući budući da sam se već i osjećala tako. Rekla sam sama sebi da se od sada ja moram brinuti za obitelj. Isto tako odlučila sam da se nikada neću udavati", ispričala je Irina. Međutim, danas je, kako tvrdi, sretna žena i voli svoju ženstvenost. "Naravno, kasnije kako je život išao, nadišla sam te osjećaje i shvatila da volim biti žena, no još uvijek se sjećam tog osjećaja", rekla je.

Osvrnula se i na odnos s bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom, kao i na svoje druge ljubavne brodolome. "Imam jak karakter i uvijek znam što hoću te to i ostvarim. Mislim da se mnogi muškarci toga plaše", zaključila je manekenka. Na pitanje kako se danas slaže s Cooperom s kojim je bila u vezi četiri godine i s kojim ima 2-godišnju kćerkicu Leu De Seine, odgovorila je: "Ako je netko izašao iz mog života, onda je to konačna odluka i držim se toga u potpunosti. Odrežem sve konce i kontakte. Možda se ljudi boje takve hladnoće i strogoće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo