'VJEROVALI ILI NE' / Snježana Mehun se posebno skockala za šetnju po Plitvicama, pogledajte u čemu je došla: 'Blesavo obučena'

Image
Foto: Instagram

Snježana Mehun pohvalila se da je sa suprugom Franzom posjetila NP Plitvička jezera

29.5.2023.
20:17
Instagram
Play logo

Poduzetnica Snježana Mehun ne krije svoje avanture po cijelom svijetu, a osobito kada je u pitanju Lijepa naša. Sneki je ovoga puta podijelila fotografije iz Nacionalnog parka Plitvička jezera, koji je posjetila sa suprugom Franzom Schillingerom.

'Sram me reći, ali...'

Par je uživao u ljepotama prirode, no Mehunka se požalila da se i nije najprikladnije obukla za šetnju po Plitvicama. Nosila je cvjetnu haljinu s rasporkom, bijeli sako i natikače. "Zašto sam ovako blesavo obučena za A,B i C plan obilaska Plitvičkih jezera! Otkrit ću vam jednu tajnu!", započela je Sneki na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerovali ili ne, ja nisam nikada bila na slavnim Plitvicama, prošla sam pored ulaza pa evo sram me reći, ali barem milijun puta gore/dolje po staroj cesti dok još nije bilo autoputa pa kada su gužve po autoputu opet tuda... Ali je bilo ili kasno ili sam žurila ili je bilo loše vrijeme uglavnom slavna rečenica koju svi izgovaramo ponekada, 'budem drugi put' je bila sudbinska za mene i Plitvice!", napisala je.

"Nevjerojatno je da sam čak bila bolesna kada su svi školarci išli pa me i tada zaobišlo, a samo je sat i pol od Zagreba, nije mi bilo teško sjesti na avion i otići do Australije vidjeti Eyes Rock, tražiti po prašumi gorile u DR Congu, ali Plitvice su uvijek bile za drugi put!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo došao je taj drugi put spontani, slučajni susret s Franzovim suradnicima iz Njemačke i ja sam bila ta koja je inzistirala da ću u maltene večernjem outfitu, jer drugo u koferu nisam imala, ovaj put proći cijeli krug na čuđenje Japanaca i Amerikanaca u beskrajnoj koloni koja se smireno migoljila preko vode ponosna na moje Hrvate koji su tako savršeno organizirali obilazak, bez sramotnog čekanja za Instagram fotku i sličnih novoturističkih fora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'VRH SI SNJEŽO' /

Rasporak do neba i dekolte do poda: Snježana Mehun otkrila atribute i pokazala da i dalje obara s nogu brutalnom linijom

Image
'VRH SI SNJEŽO' /

Rasporak do neba i dekolte do poda: Snježana Mehun otkrila atribute i pokazala da i dalje obara s nogu brutalnom linijom

Mirnoća vode je učinila svoje, gužvu nisi ni osjetio. Za neke od njih u koloni mi se činilo s obzirom na pozne godine u kojima su dočekali 'ovaj put kada se sve posložilo' da im je to nekako bio 'zadnji put preko bare', ali ja sam u svojim u 'šlapicama/nanulicama' prošla cijeli krug, ovaj put! Dragi moji ako imate priliku zgrabite je nemojte da ostane za drugi put", napisala je Snježana Mehun.

Play logo

Na ovo izdanje vesele Sneki, pratitelji su imali same riječi hvale: "Gospođo Snježana volim vas pratiti jer ste uvijek nasmijana i vedra i jako iskrena", "To je bio pravi test za tvoje nanulice, ja sam svoje potrgala upravo na Plitvicama", "Nikad neću zaboraviti ženu koja je u štiklama od barem 13 cm nabadala po stonskim zidinama", "Meni ste vi Snješka super, volim energiju kojom zračite", neki su od komentara na ovu avanturu Snježane Mehun i njeno Franza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo