LUKSUZNO VJENČANJE / Snježana Mehun objasnila kako to da je njezin novopečeni suprug Franz izabrao baš Zlatka Matešu za kuma

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora na vjenčanje je stigao s partnericom, epidemiologinjom Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Dijanom Mayor

7.9.2021.
19:25
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poduzentica Snježana Mehun udala se prošlog tjedna na Kornatima za dugogodišnjeg partnera Franza Schillingera, a kumovi na vjenčanju bili su Antea Kodžoman i Zlatko Mateša.

Mehun je objasnila zašto je njen novopečeni suprug odabrao Matešu za svog kuma.

"'Zlatko Mateša je moj dugogodišnji prijatelj i podrška i bio je jedna od prvih osoba koje je Franz upoznao u Zagrebu. Kliknuli su na prvu", rekla je za Story.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora na vjenčanje je stigao s partnericom, epidemiologinjom Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Dijanom Mayor.

Podsjetimo, mladenka je nakon vjenčanja bacila buket koji je uhvatila Ecija Ivušić, a na pitanje misli li da će Ecija i njen dečko Goran Belošević uskoro pred oltar, Mehun je dala nedefiniran odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"To morate pitati Eciju i Gorana, ali mislim da ćemo uskoro opet plesati", rekla je. Dodala je da se kao Franzova supruga osjeća "posebno, drukčije i da voli svog muža još više".

Na vjenčanju su bili Neven Ciganović, Bojana Maglaić, Goran Belošević, Nives Celzijus i Ana Rucner, a Mehun je nedugo nakon vjenčanja svoje prezime promijenila u Schillinger.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali