SMIJEŠILO JOJ SE 125.000 KN, ALI IPAK JE ODUSTALA: / Dromomanija je bolesna potreba za... Znate li vi odgovor?

Image

Irena nije znala što je dromomanija pa je kući otišla sa 64.000 kuna

22.1.2021.
9:58
Play logo

U sinoćnjoj epizodi kviza "Tko želi biti milijunaš?" natjecali su se Branimir Topić iz Leskovca i Irena Hrković iz Jastrebarskog. Branimir nije prešao drugi prag te je kući otišao s 1000 kuna, a Irena je odustala na pitanju za 125.000 kuna.

Irena je iskoristila joker "zovi" na pitanju o filmu "Riba zvana Wanda" koje je glasilo "Tko nije imao sreće u filmu Riba zvana Wanda? Prvi je nastradao od dobermana, drugi od kombija, a treći od betonskog bloka?". Ponuđeni odgovori su bili koker španijeli, pomeranski špicevi, jorkširski terijeri i francuski buldozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

Joker je rekao da misli da je točan odgovor koker španijel, no nije bio siguran pa je Irena odlučila iskoristiti i joker "pola-pola". Ostali su odgovori jorkširski terijeri i francuski buldozi. Irena je odlučila riskirati te ponudila odgovor jorkširski terijer, što je i bio točan odgovor.

Pomoć znalaca odlučila je potražiti na pitanju za 32.000 kuna koje je glasilo "Stoji li nepomično konj Emir na zagrebačkom Trgu sv. Marka, Trgu kralja Tomislava, Trgu Republike Hrvatske ili na Trgu bana Jelačića?" Irena je poslušala znalca Brunu Roberta i odgovorila da je Emir konj na Trgu bana Jelačića. To je bio točan odgovor te je osvojila 32.000 kuna.

Pitanje za 125.000 kuna glasilo je što je dromomanija, a odgovovori su bili bolesna potreba za putovanjem, pićem, plesom ili kupnjom. Irena nije znala točan odgovor pa je kući otišla sa 64.000 kuna. Da je riskirala, točno bi odgovorila jer je točan odgovor bio za putovanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo